👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jakby to powiedział Dariusz Szpakowski"to nie baseball tu nie ma punktów za wybicie na trybuny".
sadol.pl/wspaniale-akcje-w-pilce-noznej-pilka-nozna-zbiorczy-vt63227.htm zbiornik
podpis użytkownika
Emerytowany saren

Bambi~ napisał/a:
https://www.sadol.pl/wspaniale-akcje-w-pilce-noznej-pilka-nozna-zbiorczy-vt63227.htm zbiornik
Popatrz na nazwę tematu i powiedz mi, czy to jest niby "wspaniała akcja w piłce nożnej".
Jak Ramos jebnął w kosmos to w takim razie to był strzał w inny wymiar

Bardzo wkurza mnie takie wykonywanie karnych czy też wolnych jak ten albo w stylu jak Ronaldo wykonuje. Odmierzanie kroków, jakiś rozkrok przed, później nabieganie na piłke po jakims dziwnym torze itd jakby k🤬a nie mozna było podejsc normalnie i strzelic a nie zrobić z siebie pajaca jak nie wyjdzie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie