👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:45

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Co do nr 1:
Pomiar akomodacji bliskiej oka metodą zbliżania Dondersa
Ameryka:
A u nas:
Co do nr 2:
Szybkie i w miarę bezbolesne wyrwanie zęba. U nasz rzeźnicy wolą 4 razy zatruwać zęba i za każdym razem kroić po 150zł
Co do nr 3:
Chiropraktyka, manualne nastawianie kręgosłupa. Umiejętnie przeprowadzone nastawianie kręgów spowoduje zmniejszenie bólu, skoryguje wady postawy, przestaną nam mrowieć ręce itd. Nieumiejętnie przeprowadzone nastawianie kregów może sięskończyć kalectwem.
Pomiar akomodacji bliskiej oka metodą zbliżania Dondersa
Ameryka:

A u nas:

Co do nr 2:
Szybkie i w miarę bezbolesne wyrwanie zęba. U nasz rzeźnicy wolą 4 razy zatruwać zęba i za każdym razem kroić po 150zł

Co do nr 3:
Chiropraktyka, manualne nastawianie kręgosłupa. Umiejętnie przeprowadzone nastawianie kręgów spowoduje zmniejszenie bólu, skoryguje wady postawy, przestaną nam mrowieć ręce itd. Nieumiejętnie przeprowadzone nastawianie kregów może sięskończyć kalectwem.

CzasNaKwas. Gites opis. Te metody chociaż na pierwszy rzut oka jakby wyssane z palca są ulicznymi wersjami prawdziwych naukowych metod tyle, że w prymitywnej oprawie.
zwróćcie uwagę, że dentysta przechylając głowę pacjenta w górę i w dół uciska jednocześnie dłonią tętnicę szyjną. Podejrzewam, że w ten sposób otmuania nieco pacjenta, żeby ten był mniej świadomy bólu.
Szacunek za pomysłowość.
nie kumam, czyżby POPiS już ma swoich ludzi na sobolu, że wychwalają subtelnie NFZ czy o co biega?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie