👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajne to, itd., ale spodziewaj się w komentarzu złotej łopaty

emperorzbigniew napisał/a:
Fajne to, itd., ale spodziewaj się w komentarzu złotej łopaty
Pierwszy raz widzę to na oczy, ale co tradycja - to tradycja.

Jakosc TK taka sobie... pierwszy wolny termin 30 marzec 2034r no ale najwazniejsze, ze DARMOWE, wiec ludzie sie ciesza...

Info dla wszystkich.
poltransplant.org.pl/QA.html
Jak opuszczę ciało
, niech biorą co komu potrzeba do życia a następnie tylko kremacja co z ubrania zostało.
poltransplant.org.pl/QA.html
Jak opuszczę ciało

Ja to nie rozumiem, dlaczego tyle organów do przeszczepu marnuje się w więzieniach...

Co do ostatnio przeprowadzonej "słynnej kremacji".
Bardzo ciekawa, dla osoby tak naiwnej jak ja -wiarygodna i napisana z polotem "teoria spiskowa" w której autor wyjaśnia dlaczego
córki Adamowicza śmiały się na pogrzebie tatusia.
zmianynaziemi.pl/wiadomosc/zamach-na-adamowicza-czesc-ii
Bardzo ciekawa, dla osoby tak naiwnej jak ja -wiarygodna i napisana z polotem "teoria spiskowa" w której autor wyjaśnia dlaczego
córki Adamowicza śmiały się na pogrzebie tatusia.
zmianynaziemi.pl/wiadomosc/zamach-na-adamowicza-czesc-ii

Wszyscy narzekać potrafimy a wystarczyło siebie chować kasę do skarpetki.

mygyry napisał/a:
Może źle usłyszałeś datę
Nie. Jak dostajesz skierowanie do specjalisty, to właściwie dostajesz kod i wpisujesz go na stronie gdzie możesz sobie wybrać dogodny termin w jednym z kilku okolicznych szpitali. W moim przypadku najbliższy termin w dostępnych placówkach był za 150-180 dni. A później jeszcze wysłali list ze zmienili termin bo personelu brakuje od nowego roku...
Jako ciekawostkę dorzucę ze NHS chwali się na plakatach wdrażaniem systemu, by każdy otrzymał treatment w terminie do 4 miesięcy od momentu zgłoszenia się z problemem do lekarza.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie