Ja się jej nie dziwie.
Mnie też wk🤬ia te młode pokolenie .
Mnie też wk🤬ia te młode pokolenie .
Nie chce się samemu wychowywać to tak później macie. Bo kobietom się w dupach poprzewracało z chęci samokształcenia się i osiągnięcia czegoś więcej niż smażenie schabowych co niedziela.
podpis użytkownika
Ave
To nazywacie znęcaniem? Bez przesady. Polecam obejrzeć jak kitajce w przedszkolach opiekują się dzieciarami.
ani raz to dziecko nie zapłakało
Pewnie Matka potolka to mu się podobało (był przyzwyczajony)
Pewnie Matka potolka to mu się podobało (był przyzwyczajony)
...dziecko chce chodzić.. ale taki słoń z tej niani, że ciężko pewnie jej się ruszać... dlatego dzieciaka w jednym miejscu trzyma.
podpis użytkownika
..
Rodzice tego dzieciaka powinni być uniewinnieni z urzędu za morderstwo tej "niani".
Tak to jest jak się bierze pierwszą lepszą menelke spod monopolowego

Przyznam się szczerze, że gdyby to spotkało moje dziecko, pierwszy raz wykorzystałbym swoje umiejętności pozbywania się ludzi bez śladu...
To protect the sheep you gotta catch the wolf.
podpis użytkownika
Sometimes good people must do bad things.To protect the sheep you gotta catch the wolf.

Gdzie tu znęcanie? Jak się bachorowi na wszystko pozwala, to wyrośnie z niego p🤬lony pępek świata.

Bałem się włączyć ten film, bo jestem na to wrażliwy, ale tam nic nie ma poza głupią babą ze wsi, która sobie pokrzykuje. Takie traktowanie wbrew pozorom nie jest niekorzystne... uodparnia dzieci na narzekających dorosłych, bo jak taki berbeć przekona się, że "pogada, pogada, żadnych konsekwencji z tego nie będzie" - to potem nie będzie się bał podniesionego głosu, a to jest bardzo cenne w ujęciu rozwojowym.