Karma , to ty ? hehehe
podpis użytkownika
mam trochę świeżej ganji na blunta wystarczy, jak się skończy wcale nie pojadę do holandii ;>
Mnie to zadziwiają ludzie co demolują własność publiczną.
Co mu ten smietnik przeszkadzał? Albo takie obwiesie jp50% bo na więcej mama nie pozwala co tagują budynki i przystanki. Zniszczyć aby zniszczyć bo dodaje im to +5pkt zajebistości u kumpli pod trzepakiem.
Jak czasem widzę z🤬bów co niszczą przystanek bo są naj🤬i i w c🤬j mają zabawę aby rozp🤬olić budkę pod przystankiem PKSu a potem stoją jak smutne p🤬dy w deszczu czekając na tym samym j🤬ym przystanku który rozj🤬i to zastanawiam się PO C🤬J?
Niszczyć coś z czego samemu się korzysta. Pewnie karyna mu dała dupska za to osiągnięcie albo andżelika loda oj🤬a bo inaczej tego nie mogę wytłumaczyć sobie.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Co mu ten smietnik przeszkadzał? Albo takie obwiesie jp50% bo na więcej mama nie pozwala co tagują budynki i przystanki. Zniszczyć aby zniszczyć bo dodaje im to +5pkt zajebistości u kumpli pod trzepakiem.
Jak czasem widzę z🤬bów co niszczą przystanek bo są naj🤬i i w c🤬j mają zabawę aby rozp🤬olić budkę pod przystankiem PKSu a potem stoją jak smutne p🤬dy w deszczu czekając na tym samym j🤬ym przystanku który rozj🤬i to zastanawiam się PO C🤬J?
Niszczyć coś z czego samemu się korzysta. Pewnie karyna mu dała dupska za to osiągnięcie albo andżelika loda oj🤬a bo inaczej tego nie mogę wytłumaczyć sobie.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Hehehe
Mieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
podpis użytkownika
Znak Orła potęgi symbol prowadzi nasMieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak