Oho, zaraz sie zacznie i znowu czarek00 będzie gadał o socjalistycznej sprawiedliwości trollując tym reszte

No tak ma rację, bo był żydem pracujący w Urzędzie Patentowym.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Gdyby to było jak w Kanadzie to podatek dochodowy to bardzo dobry pomysł.

to p🤬lił głupoty, bo powiedział też: ''Najbardziej niezrozumiałą kwestią dotyczącą świata jest to, że on jest zrozumiały.''
Słynący z najprostszych i przy tym najskuteczniejszych rozwiązań Ruscy mają podatek liniowy. Proste jak p🤬lenie, uczciwe i sprawiedliwe.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Pih
Dajcie mi władzę to nie będziecie płacić podatków tylko "Dobrowolne" datki na rzecz przywódcy

Pod względem ideowym był zwolennikiem socjalizmu i krytykiem kapitalizmu więcej o swoich poglądach politycznych napisał w wydanej w 1949 roku publikacji Dlaczego Socjalizm?
(wikipedia)
Aha.
(wikipedia)
Aha.

karygwronkkinog napisał/a:
to p🤬lił głupoty, bo powiedział też: ''Najbardziej niezrozumiałą kwestią dotyczącą świata jest to, że on jest zrozumiały.''
Przez przypadek wystawiłem Ci piwo. Jedno drugiego nie wyklucza, jeśli nie potrafisz zsumować obu wypowiedzi to znaczy że jesteś upośledzonym umysłowo debilem. Najtrudniejszą do zrozumienia to nie znaczy że nie zrozumiałą w ogóle.

@Tomasz Zaganiacz...najtrudniejszą do zrozumienia i niezrozumiałą kwestią ogólnie jesteś ty cieciu!
a zsumować to możesz moją kolbe i twój pysk
karygwronkkinog napisał/a:
O k🤬a, jaki "pancz"

podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Pih