📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kiedyś to były bryki pamiętam jak mój Tato jeździł Zastawą 1100p z 81r. to była maszyna, a teraz ? Popelina
Gdzie się podziały te wszystkie samochody?
podpis użytkownika
zrzutka.pl/ffm2du

W 1:10 jest Czajka na Łomżyńskich blachach. Pamiętam ten egzemplarz jak chodził na taxi u nas w Łomży. Miał wsadzonego diesla, a ropa była wtedy śmiesznie tania.

A mój kolega miał syrenkę z silnikiem Dacii i skrzynią biegów od Żuka. Pewnie jeszcze parę części z innych marek,ale nie wchodziłem w szczegóły. Ale się jeździło i człowiek się cieszył,że ma czym.
Maluchem na wczasy do Grecji w cztery dorosłe osoby i było git. Dziś mi kolega mówi,że musiał kupić kombi,bo ma małe dziecko i się w sedanie w trójkę nie mieszczą jak na wczasy jedzie. Powiem tylko tyle: "bo się wam w dupach poprzewracało!"...
Maluchem na wczasy do Grecji w cztery dorosłe osoby i było git. Dziś mi kolega mówi,że musiał kupić kombi,bo ma małe dziecko i się w sedanie w trójkę nie mieszczą jak na wczasy jedzie. Powiem tylko tyle: "bo się wam w dupach poprzewracało!"...

tak było w żuku w skrzyniach 3-biegowych. ale dacia ciągnie na przód. nie mogła mieć takiej skrzyni.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie