BarmanInternetu napisał/a:
Poprawiała dopóki zasrane banderole się tu masowo nie pojawili
Nieeeee. Coś się Borys zj🤬o z cytowaniem bo oryginalnie wstawiłem twój ruski komentarz w którym jak zwykle wszystko jest winą ukraińców. Jeśli chodzi o fałszowanie to Twoi właściciele z Kremla znają się na tym lepiej niż Ty. Trudno mnie podejrzewać o fałszowanie z premedytacją skoro Twoja wiadomość wisi tuż nad moją, ale Twój mongoło-ruski móżdżek tego nie ogarnia.
żmij napisał/a:
U nas też, niestety, coraz więcej takich ciuli. Mam wrażenie, że chamstwa na drogach od paru lat przybywa.
Zaczyna się jeździć tak, jak się jeździło zaraz po komunie, czyli w latach '90-tych.
Polacy chamieją, czy wpływ szanownych gości zza różnych granic?
Może jedno i drugie?
trzeba to też inaczej zinterpretować, brak wyobraźni to jedno, druga sprawa to presja przełozonych, po logo na aucie wyglada jak firmowe, czyli mógł to być przedstawiciel jakiś handlowy. Więcej ludzi zabijają targety iexcel niż wypadki
Payan napisał/a:
Te k🤬y j🤬e co lecą na czołówkę, nigdy nie nauczą się.
No ten to już raczej okazji na naukę nie będzie miał.
żmij napisał/a:
U nas też, niestety, coraz więcej takich ciuli. Mam wrażenie, że chamstwa na drogach od paru lat przybywa.
Zaczyna się jeździć tak, jak się jeździło zaraz po komunie, czyli w latach '90-tych.
Polacy chamieją, czy wpływ szanownych gości zza różnych granic?
Może jedno i drugie?
trochę jedno i drugie, ale z przewagą naszych rodaków, którzy trochę się zaczęli dorabiać i myślą, że są panami świata...