Zaczyna się jeździć tak, jak się jeździło zaraz po komunie, czyli w latach '90-tych.
Polacy chamieją, czy wpływ szanownych gości zza różnych granic?
Może jedno i drugie?

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
U nas też, niestety, coraz więcej takich ciuli. Mam wrażenie, że chamstwa na drogach od paru lat przybywa.
Zaczyna się jeździć tak, jak się jeździło zaraz po komunie, czyli w latach '90-tych.
Może jedno i drugie?
Słyszałem kiedyś że od dawna polacy jeździć nie umieją, nagminnie przekraczają prędkość i powodują wypadki częściej niż bogatsza część Europy i Azji, co potwierdzają mapy "road fatalities in europe", ChatGPT mimo wszystko mi wydukał że sytuacja w Polsce się poprawia
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Słyszałem kiedyś że od dawna polacy jeździć nie umieją, nagminnie przekraczają prędkość i powodują wypadki częściej niż bogatsza część Europy i Azji, co potwierdzają mapy "road fatalities in europe", ChatGPT mimo wszystko mi wydukał że sytuacja w Polsce się poprawia
Poprawiała dopóki zasrane banderole się tu masowo nie pojawili
Ani jedno ani drugie. W Polsce 20 mln ludzi ma dostęp do auta. Nie ma bata żeby nie było pośród nas chamów. Proste zasady statystyki. Różnica jest taka że teraz mamy internet i można wszystko publikować i jest reakcja emocjonalna społeczeństwa.
Borys, pokaż na mapie anatomicznej putina gdzie cię Zeleński dotknął i jak mocno

U nas też, niestety, coraz więcej takich ciuli. Mam wrażenie, że chamstwa na drogach od paru lat przybywa.
Może jedno i drugie?
Ciekawe czemu, hmmm....
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Ani jedno ani drugie. W Polsce 20 mln ludzi ma dostęp do auta. Nie ma bata żeby nie było pośród nas chamów. Proste zasady statystyki. Różnica jest taka że teraz mamy internet i można wszystko publikować i jest reakcja emocjonalna społeczeństwa.
Borys, pokaż na mapie anatomicznej putina gdzie cię Zeleński dotknął i jak mocno
Masz tak zj🤬e życie ukropie że nawet musisz kogoś w cytacie fałszować 😂