Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
żmij 2025-01-31, 8:51 30
U nas też, niestety, coraz więcej takich ciuli. Mam wrażenie, że chamstwa na drogach od paru lat przybywa.
Zaczyna się jeździć tak, jak się jeździło zaraz po komunie, czyli w latach '90-tych.
Polacy chamieją, czy wpływ szanownych gości zza różnych granic?
Może jedno i drugie?

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Gienek78 2025-01-31, 9:45
Tego nie da się obejrzeć tylko jeden raz.
Zgłoś
Tomix93 2025-01-31, 9:48 8
Ja p🤬le w takich warunkach wyprzedzać
Zgłoś
marek2253 2025-01-31, 10:07 3
ten kierowca zrobił to dla nas żebyśmy mieli co oglądać
Zgłoś
PsikutaBezS 2025-01-31, 10:19 2
Jak jest słaba widoczność to jedź szybciej - będziesz więcej widział.
Zgłoś
KrólwCrocsach 2025-01-31, 10:24 1
żmij napisał/a:

U nas też, niestety, coraz więcej takich ciuli. Mam wrażenie, że chamstwa na drogach od paru lat przybywa.
Zaczyna się jeździć tak, jak się jeździło zaraz po komunie, czyli w latach '90-tych.
Może jedno i drugie?

Słyszałem kiedyś że od dawna polacy jeździć nie umieją, nagminnie przekraczają prędkość i powodują wypadki częściej niż bogatsza część Europy i Azji, co potwierdzają mapy "road fatalities in europe", ChatGPT mimo wszystko mi wydukał że sytuacja w Polsce się poprawia
Zgłoś
Payan 2025-01-31, 10:51 1
Te k🤬y j🤬e co lecą na czołówkę, nigdy nie nauczą się.
Zgłoś
SlimShady 2025-01-31, 10:56 10
Dobrze że na tira trafił a nie osobówkę

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
MYKELE 2025-01-31, 11:46 1
KrólwCrocsach napisał/a:

Słyszałem kiedyś że od dawna polacy jeździć nie umieją, nagminnie przekraczają prędkość i powodują wypadki częściej niż bogatsza część Europy i Azji, co potwierdzają mapy "road fatalities in europe", ChatGPT mimo wszystko mi wydukał że sytuacja w Polsce się poprawia

Poprawiała dopóki zasrane banderole się tu masowo nie pojawili
Zgłoś
Lipiniorz25 2025-01-31, 12:25 1
Jaką trzeba byc kur.. zeby w taki warunkach wyprzedzac
Zgłoś
Ryju1983 2025-01-31, 12:59 1
Coś mi się wydaje że kierownik tego pastucha już nic więcej nie zobaczy na tym świecie.
Zgłoś
Ork.Fajny 2025-01-31, 13:16 2
żmij napisał/a:

Ani jedno ani drugie. W Polsce 20 mln ludzi ma dostęp do auta. Nie ma bata żeby nie było pośród nas chamów. Proste zasady statystyki. Różnica jest taka że teraz mamy internet i można wszystko publikować i jest reakcja emocjonalna społeczeństwa.

BarmanInternetu napisał/a:

Borys, pokaż na mapie anatomicznej putina gdzie cię Zeleński dotknął i jak mocno
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-01-31, 13:29
żmij napisał/a:

Może jedno i drugie?

Ciekawe czemu, hmmm....

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
MYKELE 2025-01-31, 13:44
Ork.Fajny napisał/a:

Ani jedno ani drugie. W Polsce 20 mln ludzi ma dostęp do auta. Nie ma bata żeby nie było pośród nas chamów. Proste zasady statystyki. Różnica jest taka że teraz mamy internet i można wszystko publikować i jest reakcja emocjonalna społeczeństwa.
Borys, pokaż na mapie anatomicznej putina gdzie cię Zeleński dotknął i jak mocno

Masz tak zj🤬e życie ukropie że nawet musisz kogoś w cytacie fałszować 😂
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie