Salceson, czy żołądki to też nie dla wszystkich.
Może nie dla wszystkich ale leżą w lodówce na mięsnym w każdym Dino czy Biedronce
Może nie dla wszystkich ale leżą w lodówce na mięsnym w każdym Dino czy Biedronce
Ja jebie...
Ale czy to samo leżenie sprawia, że ludzie to zjadają ze smakiem?
Na filmiku widać jak typ ze smakiem wp🤬la oczy, użyszkodnicy zesrali się, że fuj - więc ja przytoczyłem fakt wp🤬lania niemal tego samego w pyzach z mięsem..
A czego tyczył Twój komentarz?
Jakbyście przeżyli taką klęskę głodu jak Chińczycy w latach 60-tych to też wp🤬lalibyście wszystko jak leci. Kto się wtedy brzydził zjeść szczura albo robala umierał.
przecież ludzie, którzy przeżyli głód za czasów Mao to już stare dziadki - a młodzi mają kasę, ale dalej żrą te różne glizdy - to kwestia kultury, a nie głodu - ukry też miały głód przed wojną, a nie żrą syfu... chyba
Jakbyście przeżyli taką klęskę głodu jak Chińczycy w latach 60-tych to też wp🤬lalibyście wszystko jak leci. Kto się wtedy brzydził zjeść szczura albo robala umierał.
Dokładnie o tym pomyślałem co napisałeś ...
podpis użytkownika
Jak Upadne To Wstane...A Wtedy Ty Masz Przej🤬e.Jakbyście przeżyli taką klęskę głodu jak Chińczycy w latach 60-tych to też wp🤬lalibyście wszystko jak leci. Kto się wtedy brzydził zjeść szczura albo robala umierał.
Sposób w jaki jedzą jest bardziej obrzydliwy niż to co jedzą
podpis użytkownika
Ale jesteś poj🤬y.[ Dodano: 2025-03-22, 18:49 ]
Sposób w jaki jedzą jest bardziej obrzydliwy niż to co jedzą
Dokładnie z tad u nich tak zróżnicowana dieta z tysiącami składników kies i warzyw owoców ziół ,i długowieczność
Tą klęskę głodu to im komunizm zapewnił i wielki mao. Którego czczą jak zbawcę. Chociaż pod jego rządami zginęło więcej chińczyków niz ludzi w. II wojnie światowej.
Tą klęskę głodu to im komunizm zapewnił i wielki mao. Którego czczą jak zbawcę. Chociaż pod jego rządami zginęło więcej chińczyków niz ludzi w. II wojnie światowej.
Nie do końca czczą, on jest tam trochę jak Stalin w Rosji. Niby wszyscy wiedzą, że c🤬j, ale jednak nasz c🤬j i wielki człowiek.
[ Dodano 2025-03-23, 08:42 ]
Dla nas obrzydliwe ale my jemy posiłki z małą ilością składników ,a oni jedzą zróżnicowane i z tysiącami składników w diecie mies też setki rodzajów a u nas świnia i kurczaki sporadycznie kaczki i wołowinę dla tego skubani setkę to moja średnio , a ich kobiety w wieku 50 lat wyglądają jak 30 stki
Dokładnie z tad u nich tak zróżnicowana dieta z tysiącami składników kies i warzyw owoców ziół ,i długowieczność
I przyprawy, których mają bogaty wybór, a nie tylko pieprz, sól, papryka słodka i ostra, jak w Polsce. Jak jem chińszczyznę w UK w dzielnicach gdzie żyje mnóstwo Azjatów to smakuje zajebiście, bo gotują dla swoich, a w Polsce to zawsze jakaś mdła breja z dodatkiem curry. Tfu!
Po prostu, żółci gotują według gustu Polaków, a ten jest niewyszukany. Polak nie życzy sobie jakichś wschodnich wynalazków, ma być po polsku: sól, pieprz i lekki posmak curry żeby było trochę azjatycko. Zresztą, w Niemczech jest to samo.
Jak sam zauważyłeś, głód był 60 lat temu. Po drugie, oni k🤬a odzyskują olej ze ścieków. Gówna sobie pływają a kitajce wyławiają wierzchnią wartwę a później to odcedzają, filtrują i na nowo smażą.
podpis użytkownika
Cola