mały hamburger dostaje skrętów żołądka i wymioty jak ma zjeść owoce lub warzywa to nie dziwne, że kombinacja
do rk901020
jeśli nie chcesz, żeby Twój temat wylądował w koszu, to musisz dodać opis zdjęcia.... nie wspominając, że w tagach też by nie zaszkodziło troche bardziej poszaleć ( hamburger, owoce, jabłka, truskawki, banany, winogrona, talerz, deser, fast food, mama itp)
jeśli nie chcesz, żeby Twój temat wylądował w koszu, to musisz dodać opis zdjęcia.... nie wspominając, że w tagach też by nie zaszkodziło troche bardziej poszaleć ( hamburger, owoce, jabłka, truskawki, banany, winogrona, talerz, deser, fast food, mama itp)

nie czaje, ja tu widze same owoce a nie mięso oddzielane mechanicznie (MOM)

Gudio89 napisał/a:
@up
Poszaleć to my możemy, jak chcesz.
Myślę, że tej Pani kucyki nie interesują

rolinka napisał/a:
do rk901020
Albo po prostu: demotywator każdego grubasa

sam bym op🤬lił taką porcję witamin, głupie 'merykańce
podpis użytkownika
Roll that shit, like that shit, smoke it
widzę, że prosto z USA importowali do nas modę na bycie grubym - osobiście zjadłbym chętniej coś takiego niż ten syf z przereklamowanych fastfoodów
Szczerze to wolę właśnie taką porcję owoców niż to co podają w tej marnej ,,restauracji". Polaczki organizują wielkie wyjazdy rodzinne żeby zeżreć to gówno. W Ameryce ten bar został stworzony dla najbiedniejszych których nie stać na porządną restaurację... A w Polsce to jest k🤬a wielka atrakcja. Nie mogę już patrzeć na ten kraj.