📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02
🔥
Drift bmw po polsku
- teraz popularne

mały hamburger dostaje skrętów żołądka i wymioty jak ma zjeść owoce lub warzywa to nie dziwne, że kombinacja
do rk901020
jeśli nie chcesz, żeby Twój temat wylądował w koszu, to musisz dodać opis zdjęcia.... nie wspominając, że w tagach też by nie zaszkodziło troche bardziej poszaleć ( hamburger, owoce, jabłka, truskawki, banany, winogrona, talerz, deser, fast food, mama itp)
jeśli nie chcesz, żeby Twój temat wylądował w koszu, to musisz dodać opis zdjęcia.... nie wspominając, że w tagach też by nie zaszkodziło troche bardziej poszaleć ( hamburger, owoce, jabłka, truskawki, banany, winogrona, talerz, deser, fast food, mama itp)

nie czaje, ja tu widze same owoce a nie mięso oddzielane mechanicznie (MOM)

Gudio89 napisał/a:
@up
Poszaleć to my możemy, jak chcesz.
Myślę, że tej Pani kucyki nie interesują

rolinka napisał/a:
do rk901020
Albo po prostu: demotywator każdego grubasa

widzę, że prosto z USA importowali do nas modę na bycie grubym - osobiście zjadłbym chętniej coś takiego niż ten syf z przereklamowanych fastfoodów
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie