Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Nick Scott
M................n • 2012-05-14, 23:52
Wiem, że nie sadystyczne ani nie śmieszne ale warto zerknąć. Może to zmotywuje kogoś do wzięcia się za siebie?

Cytat:

W sierpniu 1998 Nick Scott miał wypadek, który na zawsze zmienił jego życie. Przednia opona w jego samochodzie eksplodowała a auto przekoziołkowało 5 razy zanim się zatrzymało. Nick został wyrzucony przez szybę. Poważne złamanie kręgosłupa na zawsze przykuło go do wózka inwalidzkiego. Nick na nowo musiał szukać sensu swego życia. I tak trafił na kulturystykę. Założył stowarzyszenie niepełnosprawnych kulturystów. Aktywnie uczestniczy w wystawach i konkursach.

Kilka fotek:
Tutaj jeszcze jako totalna parówa...

Tu już mamy ,,miśka"

A to efekt pracy nad sobą i determinacji.
Zgłoś
_................_ 2012-05-15, 0:12 8
Wyleciał przez okno powiadasz. Czyli miał niezapięte pasy. W dodatku opona mu eksplodowała, tak to jest, jak się oszczędza na oponach. Tak więc on jest sam sobie winien. Jakby k🤬a zapiął pasy, to nic by mu się nie stało.
Wiem, kawał sk🤬ysyna ze mnie, zamiast pogratulować gościowi sukcesu, to wytykał mu winę za własną głupotę. No c🤬j, takie życie. Żeby potem nikt nie pomyślał że jazda bez pasów jest taka fajna. Nie ma to jak się odbijać od sufitu i siedzeń podczas dachowania, a potem ocknąć się leżąc na suficie (przeszedłem takie coś, nic ciekawego).
Zgłoś
M................n 2012-05-15, 0:21
Nie powiadam To cytat co oznacza, iż to nie moje słowa. Ale leżałeś na suficie to możesz nie wiedzieć
Zgłoś
A................R 2012-05-15, 0:50
@kudlaty1125 to że opona eksploduje to nie oznacza, że jest słabej jakości ;] . Mi wyj🤬o Dunlop'a, na moje szczęście a wasze nie szczęście nie oglądaliście mnie na Hardzie .
Zgłoś
Charles_Manson 2012-05-15, 2:03 25
No spoko, teraz wygląda ale na c🤬j mu to... Wcześniej pewno nie por🤬ał, bo był opasłym nerdem, a teraz se nie por🤬a, bo jest sparaliżowany od pasa w dół. Ot, j🤬y paradoks.

podpis użytkownika

Look down at me and you see a fool. Look up at me and you see a god. Look straight at me and you see yourself.
Zgłoś
mirabelek76 2012-05-15, 8:39 3
nóg nie widać, pewnie tylko górę ćwiczył ... cienias

podpis użytkownika

Tylko idiota ma porządek, prawdziwy geniusz panuje nad chaosem
Zgłoś
d................Z 2012-05-15, 9:52
Wypad na solarium i juz pol sukcesu
Zgłoś
mirabelek76 2012-05-15, 9:53
@up taniej gównem się wysmarować

podpis użytkownika

Tylko idiota ma porządek, prawdziwy geniusz panuje nad chaosem
Zgłoś
P................n 2012-05-15, 10:18 1
Bardzo fajny materiał pokazujący, że nawet w sytuacji pozornie bez wyjścia (spasły i sparaliżowany wieprz na wózku) można wyjść i coś w życiu osiągnąć.
Dobra, a teraz idę coś wszamać do kuchni i zaraz wracam, by kolejne pół dnia spędzić na op🤬laniu się przed kompem
Zgłoś
stworek 2012-05-15, 11:17
Nie żebym był jakimś tam c🤬jem bez uczuć, bo filmik fajny i doceniam pracę kolesia ale pierwsze co mi przyszło do głowy to pytanie:
Ciekawe ile wyciska na nogi ?
Zgłoś
Nerfpl 2012-05-15, 11:48
E tam. Nie chce mi się.
Zgłoś
pakicito 2012-05-15, 16:18
Cytat:

Mi wyj🤬o Dunlop'a,

co z tego, że dunlop? jemu chodziło pewnie o starość opony; czasami tylko butfieją a czasami wyp🤬alają się
Zgłoś
m................s 2012-05-15, 16:53
opony wybuchaja lub nie ale pasy sie k🤬a zapina
Zgłoś
StereoTyp 2012-05-15, 17:02
Kurde, jak patrze na takich ludzi to rzeczywiście mnie to motywuje... Od dzisiaj zaczynam ćwiczyć i nie ma c🤬ja.... O... już mi przeszło....
Zgłoś
sinjids 2012-05-15, 17:08
Co takiego fajnego jest w kulturystach? Mnie tam zawsze siłownia nudziła.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie