👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie ma się co dziwić że Ala ma HiV, gdyż widać od razu jak się prowadzi i że z jej uroków może korzystać każdy odpowiednio sytuowany gentelmen. Nie żal mi takich kurew.
Doesn't matter - had sex!
Idźcie do lustra, popatrzcie sobie w oczy i zadajcie sobie jedno, ale to jedno zajebiście ważne pytanie - czy jakbyście mieli w łóżku taką dziunię gotową na akcję, nawet jakbyście wiedzieli że ma HIV to odmówilibyście? Pamiętajcie że jednorazowa szansa zakażenia mężczyzny przez kobietę-nosiciela jest dość niewielka (nie jest tak że każdy stosunek=zakażenie), gumki dodatkowo redukują szansę na zakażenie o 85-90%

Idźcie do lustra, popatrzcie sobie w oczy i zadajcie sobie jedno, ale to jedno zajebiście ważne pytanie - czy jakbyście mieli w łóżku taką dziunię gotową na akcję, nawet jakbyście wiedzieli że ma HIV to odmówilibyście? Pamiętajcie że jednorazowa szansa zakażenia mężczyzny przez kobietę-nosiciela jest dość niewielka (nie jest tak że każdy stosunek=zakażenie), gumki dodatkowo redukują szansę na zakażenie o 85-90%

trzeba było mysleć i założyć gumkę, prosta sprawa.
ale że żeby zar🤬ać trzeba mieć kogoś na fejsfjucie to dziwny przekaz
ale że żeby zar🤬ać trzeba mieć kogoś na fejsfjucie to dziwny przekaz
Akcja nieskuteczna. Laska zbyt ładna żeby odmówić. Poza tym gumka załatwiłaby sprawę
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie