Nie ma się co dziwić że Ala ma HiV, gdyż widać od razu jak się prowadzi i że z jej uroków może korzystać każdy odpowiednio sytuowany gentelmen. Nie żal mi takich kurew.
Powiem szczerze, że widziały gały w co ładowały. Ala to k🤬iszon pierwsza klasa... ale nie powiem bo też bym się nie zastanawiał.
podpis użytkownika
Trzeźwość to stan przejściowy...
was ist das ?
kapusta i kwas
*sypki drift po blacie*
kapusta i kwas
podpis użytkownika
plotę bzdury*sypki drift po blacie*
Doesn't matter - had sex!
Idźcie do lustra, popatrzcie sobie w oczy i zadajcie sobie jedno, ale to jedno zajebiście ważne pytanie - czy jakbyście mieli w łóżku taką dziunię gotową na akcję, nawet jakbyście wiedzieli że ma HIV to odmówilibyście? Pamiętajcie że jednorazowa szansa zakażenia mężczyzny przez kobietę-nosiciela jest dość niewielka (nie jest tak że każdy stosunek=zakażenie), gumki dodatkowo redukują szansę na zakażenie o 85-90%

Idźcie do lustra, popatrzcie sobie w oczy i zadajcie sobie jedno, ale to jedno zajebiście ważne pytanie - czy jakbyście mieli w łóżku taką dziunię gotową na akcję, nawet jakbyście wiedzieli że ma HIV to odmówilibyście? Pamiętajcie że jednorazowa szansa zakażenia mężczyzny przez kobietę-nosiciela jest dość niewielka (nie jest tak że każdy stosunek=zakażenie), gumki dodatkowo redukują szansę na zakażenie o 85-90%
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz

bloodwar napisał/a:
jakbyście wiedzieli że ma HIV to odmówilibyście?
Nie k🤬a, specjalnie bym się zarażał. Może ty już masz i ci one dick.
Ala ma hiv ... MAM I JA!!!
ahhahhahaah

podpis użytkownika
Brak komentarza ,za duzo gowien na swiecie.
trzeba było mysleć i założyć gumkę, prosta sprawa.
ale że żeby zar🤬ać trzeba mieć kogoś na fejsfjucie to dziwny przekaz
ale że żeby zar🤬ać trzeba mieć kogoś na fejsfjucie to dziwny przekaz
Akcja nieskuteczna. Laska zbyt ładna żeby odmówić. Poza tym gumka załatwiłaby sprawę
podpis użytkownika
No jak Pan Jezus powiedział?