👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Po telefonie i samochodach można powiedzieć, że to na pewno nie ruskie :v

To nie jest zabawa telefonem tylko zmiana utworu lub pod głoszenie go. Trzeba być idiotą żeby podczas takiej zmiany patrzeć na telefon...
youtube.com/watch?v=pT68FS3YbQ4
To jest utwór który leci jakby ktoś chciał zapytać
youtube.com/watch?v=pT68FS3YbQ4
To jest utwór który leci jakby ktoś chciał zapytać
to za karę że p🤬duś corsą jeździ i to pewnie 1.0 bo nie ma obrotomierza

@up
Żona ma Corsinę 1.0 i ma obrotawkę.
Przykładowe foto z Alle - oferta do Corsy 1.0
Żona ma Corsinę 1.0 i ma obrotawkę.
Przykładowe foto z Alle - oferta do Corsy 1.0

corsa corsą, ale ja patrzę w lewo...
patrzę w prawo...
widzę kierownicę chew'iego
widzę boczki z corsy
widzę również Tigro corsowate wnętrze oraz smartphona...
To nie Russia!
patrzę w prawo...
widzę kierownicę chew'iego
widzę boczki z corsy
widzę również Tigro corsowate wnętrze oraz smartphona...
To nie Russia!
przednie szyby w autach są laminowane, więc wydupiłby się z nią w całości. Reszta szyb jest ze szkła bezpiecznego którego odłamki wyglądają inaczej.
Mogli się bardziej postarać
Mogli się bardziej postarać

Jakim trzeba być ignorantem i człowiekiem bez wyobraźni, żeby podczas jazdy, na 12-13 sekund nie kontrolować tego co się dzieje na drodze przed Tobą.

@up wystarczy mieć kilka ciężkich dni pod rząd a potem np. się źle wyspać. Jeśli tego nie wiesz znaczy że nie miałeś okazji sprawdzić jak to jest. Homo sapiens tak mają.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie