Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ej, dobra. Bez przesady. To nie jest rozwieszone aby zrobić krzywdę tylko robi za szlaban aby samochody nie wjechały.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
I c🤬j w dupę tym k🤬ą jednym bo takie coś jak robią to powinni jeszcze powiesić dodatkowe tabliczki żeby to było z daleka widziane k🤬y jedne
Ty rudy…. my wiemy, że Ty w takiej sytuacji złośliwości żadnej nie widzisz 😂😂
Za nisko ta linka przecież. Powinna być na wysokości szyi! Amatorzy.
Co tak drze japę ten atencyjny k🤬iszon (jak tylko ktoś podszedł to cudownie zamilkła).
O bosze o bosze, wyj🤬am się, pomocy, ja tu umieram!
Ale bym zaj🤬 pomysłodawcy i wykonawcy tego gówna jakby to była moja córka 😡
Grażyna z warzywniaka nie przemyślała. Linki to się rozwiesza w lesie żeby kładowcy zwijali się w męczarniach.
Co to za młodzież k🤬a wyrasta że się wyjebie na rolkach i drze rypke jakby ją ze skóry obdzierali, a nawet murzyny jak ich ze skóry obdzierają to się tak nie drą xd
Powinna być taśma która się przerwie w razie czego, ewentualnie coś widocznego z daleka. A nie cienka linka...
Mogła patrzeć na drogę zamiast drzeć p🤬dę po fakcie
Janko napisał/a:
I c🤬j w dupę tym k🤬ą jednym bo takie coś jak robią to powinni jeszcze powiesić dodatkowe tabliczki żeby to było z daleka widziane k🤬y jedne
Przestań tarmosić kuśkę jak piszesz, albo na odwrót.
Yolanda napisał/a:
Yolanda napisał/a:
Masz u mnie piwo.
i po co się drze jak się nic nie stało
takie coś w lesie na p🤬deczki na motorkach