Za pana Michalkiewicza zawsze piwko!

Oglądałem dzisiaj jego starcie z Rozenkiem od palikmiota w jakimś tam szmaciarskim programie na polsacie. Jego wypowiedzi zawsze trzymają najwyższy poziom, czasem mam wręcz wrażenie, że zbyt wysoki, by przychodzić do szmaciarskich programów w tv, bo jego współrozmówcy nie przetwarzają połowy. Widać ten miażdżący kontrast

Że tak powiem... p. Michalkiewicz "mówi jak jest"!
Jad Kiełbasiany napisał/a:
Za pana Michalkiewicza zawsze piwko!
Oglądałem dzisiaj jego starcie z Rozenkiem od palikmiota w jakimś tam szmaciarskim programie na polsacie. Jego wypowiedzi zawsze trzymają najwyższy poziom, czasem mam wręcz wrażenie, że zbyt wysoki, by przychodzić do szmaciarskich programów w tv, bo jego współrozmówcy nie przetwarzają połowy. Widać ten miażdżący kontrast
Że tak powiem... p. Michalkiewicz "mówi jak jest"!
Też to widziałem, tragedia ten debil nie dał mu dojść do słowa a jak już zaczął coś mówić to i tak mu przerywał cały czas....
/watch?v=vWvYryx_f7Y
Jad Kiełbasiany, Sam Stanisław Michalkiewicz kiedyś słusznie powiedział "zaprosili mnie na przesłuchanie" mówiąc właśnie o tego typu szopkach.
Ale od nie mówienia o tym mądrości ludziom nie przybędzie. Islam to poważny problem dla Europy i może się okazać, że i dla nas. Tylko, że jak nas zaleją to już będzie za późno na gadanie. Raz bądźmy mądrzejsi przed szkodą.
Libertinus napisał/a:
Jad Kiełbasiany, Sam Stanisław Michalkiewicz kiedyś słusznie powiedział "zaprosili mnie na przesłuchanie" mówiąc właśnie o tego typu szopkach.
Rozbraja na łopatki mnie to, że ludzie podłapują tę jednostronną narracje bez kszty refleksji, ostatecznie samemu nawet obrzucając łajnem gościa, który i tak jest bez szans w dyskusji, bo nawet dziennikarz jest po innej stronie!

Ciekaw jestem czy kiedyś doczekamy się wolnych, niezależnych mediów, które nie są w żadnen sposób propartyjne...
Można powiedzieć raz, drugi, piąty, ale nie pisac o tym w każdym poście, temacie, podpisie. Tu nie chodzi o ten zasrany islam nawet, ale o tą ciągłą propagandę i szerzenie ideologii na portalu rozrywkowym. Utworzyliśmy dział o polityce i religii, aby każdy mógł tutaj znaleźć swój dział, aby w miarę każdy był zadowolony. I tak powstał dział sadystyczne książki, sadystyczne filmy, potem teorie spiskowe i historia i dokument. Teraz dodaliśmy nowy dział polityka i religia, a Wy odebraliście to nie jako utworzenie dla Was miejsca na wymianę poglądów i ideologii, ale jako atak na was i chowanie waszych zainteresowań gdzieś głęboko na forum. Tematy polityczne jak i dokumentalne, książki i filmy nie są tematami rozrywkowymi i hardowymi więc nie wiem czy to jest tak trudne do zrozumienia. Tak po prostu do zrozumienia.