Halman napisał/a:
nie Halman cię osądzi za ten filmik...
Idź sobie płakać gdzie indziej, co...?
Razem z tym gejem, który napisał pode mną

CoJaTamK🤬aWiem napisał/a:
Idź sobie płakać gdzie indziej, co...?
Ty idz gdzie indziej srac takim gownem.
Ludzie na tiktoku są tak k🤬a bezdennie głupi, że trzeba im dawać śmiech z sitcomu, żeby wiedzieli, że trzeba się śmiać.
A potem wyłącza taki telewidz tiktoka i nagrywa filmik o tym, że trzeba zmienić świat.
A potem wyłącza taki telewidz tiktoka i nagrywa filmik o tym, że trzeba zmienić świat.
Ale żenada, ja p🤬le
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
- MAMO, MAMO !!! W moim łóżku jest potwór.... :o
- Co żes sobie z dyskoteki przyprowadził to teraz r🤬aj
- Co żes sobie z dyskoteki przyprowadził to teraz r🤬aj

Co wy k🤬a robicie z tej strony? J🤬e tiktoki stworzone przez j🤬ych idiotów wrzucacie dla j🤬ych wirtualnych piw dodatkowo z wiedzą, że nikt tutaj tego ścierwa nie lubi? Srik sroki powinny być banowane w niektórych miejscach, a regulamin powinien określać iż nie wolno wrzucać tego ścierwa pod karą ujebywania palców. Czemu ten rak musi być wszędzie... Przecz z k tiktokami! Niech żyje... Ehhh
mareczex093 napisał/a:
Co wy k🤬a robicie z tej strony? J🤬e tiktoki stworzone przez j🤬ych idiotów wrzucacie dla j🤬ych wirtualnych piw dodatkowo z wiedzą, że nikt tutaj tego ścierwa nie lubi? Srik sroki powinny być banowane w niektórych miejscach, a regulamin powinien określać iż nie wolno wrzucać tego ścierwa pod karą ujebywania palców. Czemu ten rak musi być wszędzie... Przecz z k tiktokami! Niech żyje... Ehhh
Nie spinaj się tak bo ci śmierdząca żyłka pęknie
Jak dobrze, że mamy jeszcze hard, choć szkoda że tiktokowy odpowiednik na hardzie to gówna i pedalstwo.
bazyl napisał/a:
Nie spinaj się tak bo ci śmierdząca żyłka pęknie
Śmierdząca żyłka?? Nie wiem, mówisz tak na swojego małego czy o co chodzi?