No co? Gościu pobiegł zmienić światła a ty co myślałeś?
@up
a jak miał wziąć? opis nie śmieszny więc wyglądał na poważnie.
ale sama sytuacja faktycznie zabawna
a jak miał wziąć? opis nie śmieszny więc wyglądał na poważnie.
ale sama sytuacja faktycznie zabawna
Ta ciężarówa z początku to pewnie załadowana i do Czeczenii zmierza.

matus napisał/a:
tak, i tam faktycznie jest dramat wyjechać w godzinach szczytu. A tak ogólnie to Będzin jest c🤬jowy, wiem, bo tam mieszkam.W Będzinie
![]()
virutz napisał/a:
tak, i tam faktycznie jest dramat wyjechać w godzinach szczytu. A tak ogólnie to Będzin jest c🤬jowy, wiem, bo tam mieszkam.
Śląskie wiadomo, wszędzie w PL by się ktoś znalazł co by przepuścił te parę samochodów ale nie w śląskim. Województwo przy którym Radom czy Sosnowiec to stolice kultury.
podpis użytkownika
patorjk.com/text-color-fader/
decode21 napisał/a:
Śląskie wiadomo, wszędzie w PL by się ktoś znalazł co by przepuścił te parę samochodów ale nie w śląskim. Województwo przy którym Radom czy Sosnowiec to stolice kultury.
Sosnowiec też jest w śląskim debilu.
Idealnie pokazujesz stereotyp sadola-bezmózga. Widzisz Śląsk i hejtujesz mimo, że nie masz najmniejszego pojęcia o rzeczywistości. Na Śląsku jeździ się super. W Zagłębiu już nie.
podpis użytkownika
Skończyłem politologię i mam pracę.
decode21 napisał/a:
Tyś Będzin widział. -_-

Prawdę mówiąc też kiedyś tak zrobiłem po ~10 minutach stania, jak chciałem wyjechać z parkingu pod marketem...