👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
Jeśli operujemy na takim poziomie ścisłości, oczywiście winien jestem przeprosiny.
Jest to wolne tłumaczenie tekstu Włodzimierza Wysockiego.
Jeśli operujemy na takim poziomie ścisłości, oczywiście winien jestem przeprosiny.
Jest to wolne tłumaczenie tekstu Włodzimierza Wysockiego.

@up
"Obławę" napisał i wykonał Jacek Kaczmarski na wzór twórczości Włodzimierza Wysockiego
"Obławę" napisał i wykonał Jacek Kaczmarski na wzór twórczości Włodzimierza Wysockiego

^50Cent^ napisał/a:
Ciekawi mnie co symbolizuje ta maska...

"Epic Fail Guy"
Obecnie symbolizuje dzieci z nudów bawiące się przed komputerami w rewolucję. Używanie tej maski daje im złudzenie że są częścią wielkiego ruchu społecznego.
Protest przeciwko ACTA - dzień 2
Weź udział! I przyjdź!
27.01 (piątek) o godz 17 przed Pałacem Prezydenckim w Warszawie.
Nie pozwolimy rządowi pluć nam w twarz.
Bracia i Siostry! Walczmy o WOLNOŚĆ!
Weź udział! I przyjdź!
27.01 (piątek) o godz 17 przed Pałacem Prezydenckim w Warszawie.
Nie pozwolimy rządowi pluć nam w twarz.
Bracia i Siostry! Walczmy o WOLNOŚĆ!

^50Cent^ napisał/a:
Rozumiem, że tak też uczyniłeś?![]()
Nie uczyniłem tak, gdyż nie przynależę do tej bandy idiotów. Ale możesz się do tego zastosować.

@vantage
Skoro podajesz link to rozumiem, że przeczytałeś, jeśli przeczytałeś to powinno Ci się rzucić w oczy, że zapisy są bardzo ogólne. Ich ogólnikowość może być bardzo łatwo wykorzystana do wprowadzanie filtru treści np. przez Twojego dostawcę internetu. Dodatkowo zasada domniemania niewinności nie znajduje potwierdzenia w tych zapisach.
Warto dodać, że filtrowanie treści przez dostawcę internetu zostało uznane przez trybunał europejski za niezgodne z kartą praw podstawowych.
Wszystko rozchodzi się o interpretacje prawną tych zapisów, a ta jest różna wg. różnych osób czy instytucji.
Skoro podajesz link to rozumiem, że przeczytałeś, jeśli przeczytałeś to powinno Ci się rzucić w oczy, że zapisy są bardzo ogólne. Ich ogólnikowość może być bardzo łatwo wykorzystana do wprowadzanie filtru treści np. przez Twojego dostawcę internetu. Dodatkowo zasada domniemania niewinności nie znajduje potwierdzenia w tych zapisach.
Warto dodać, że filtrowanie treści przez dostawcę internetu zostało uznane przez trybunał europejski za niezgodne z kartą praw podstawowych.
Wszystko rozchodzi się o interpretacje prawną tych zapisów, a ta jest różna wg. różnych osób czy instytucji.
Co jak co ale Lechu to taki człowiek że nawet z czystej złośliwości by nie podpisał się pod ACTA
chesterx napisał/a:
znowu kwejk kopiowany :/
znowu cytuje głupi komentarz
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie