,,nie pójdzie za letki jest" widok kierowcy uderzającego głową o podsufitkę bezcenny
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest sadistic czy forum rolnicze? Bo już sam nie wiem...
Ale zajebista pogoda tam :]
konto usunięte
2012-03-08, 9:47
Zajebiście! Agroportal się zrobił z sadistica. Czekamy na hello kitty i pioseniki nickelback!! Nic tylko strzelić sobie w łeb!
konto usunięte
2012-03-08, 9:49
Dzeremi Klarkson (16l. znawca) - "he can't do it, he's net heavy enough !!
@dziaad
Ocho materiał na harda się szykuje i kolejne 3 tyg. wiadomości w TV o tragedii.
konto usunięte
2012-03-08, 11:07
konto usunięte
2012-03-08, 11:23
to byl moj pierwszy obejrzany dzisiaj filmik i ostatni ,odechcialo mi sie sadistica
to bylo zbyt sadystyczne
ide na kwejka
konto usunięte
2012-03-08, 11:44
Tak btw to mówi się ciągnik a nie traktor
oprócz drogich ciągników chłopcy na wsi mają komórki z dobrymi kamerkami.
konto usunięte
2012-03-08, 13:14
Gdyby nie ten "wiesniak" to chleba buraku byś nie miał, typowy warszawiaczek
Ciapek też sobie daje rade
Do fri.K Przyczepa Wielton 12 ton. Co to jest frontera chyba nowy model jakiś ? Zetor Forterra 95 90 KM Przyczepa jest na normalnych kołach. Nie było tam mokro więc sie raczej nie "zagłębiała". A w rolnictwie używa się takie 2 osiówki bo do tandemu raczej nie podepniesz 2 przyczepy. Widać na początku że podczas ruszania ciągnie na 4 koła. Nowy złom ? Ty pewnie o takim zakupie możesz pomarzyć tylko ;d Gdyby miał obciążnik na przednim tuzie pewnie by dał rada.
konto usunięte
2012-03-08, 15:36
@basior88
C330 power :=)