Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do fri.K Przyczepa Wielton 12 ton. Co to jest frontera chyba nowy model jakiś ? Zetor Forterra 95 90 KM Przyczepa jest na normalnych kołach. Nie było tam mokro więc sie raczej nie "zagłębiała". A w rolnictwie używa się takie 2 osiówki bo do tandemu raczej nie podepniesz 2 przyczepy. Widać na początku że podczas ruszania ciągnie na 4 koła. Nowy złom ? Ty pewnie o takim zakupie możesz pomarzyć tylko ;d Gdyby miał obciążnik na przednim tuzie pewnie by dał rada.
Ta Forterra ma 115 KM.

Mocy nie brakowało, zatem każde 100kg ma znaczenie.
kłurwa, rolnicy wychodzą wreszcie z ukrycia

@up
tego "wiesniaka" traktor wiecej warty jest niz wszyskie fury w twojej rodzinie
sama przyczpa jest więcej warta
Czy też pasjonaci.rolnicy wychodzą wreszcie z ukrycia
![]()
Niby bycie programistą to fajna sprawa, nie licząc oczu, to zdrówko i kasa, ale raz na jakiś czas wypad na wioskę dla mnie jest świetny. Wielkie zabawki, wciąganie kilku kilogramów kurzu na godzinę i wysyłek jak na zawodach strongmen. To potrafi ucieszyć

Takie traktorek ponad 100tys kosztuje.
. Sam jestem rolnikiem to wiem.
Takie traktorek ponad 100tys kosztuje.
Nie okłamujmy się, większość z tych "rolników" którzy mają taki sprzęt, z rolnikami ze wsi mają niewiele wspólnego

i coś na rozluźnienie:

Ta Forterra ma 115 KM.
To jest model 95 a 95 ma 90 koni

Porównaj zachowanie MF255 lub U1614 do Fendt-ów z przekładnią Vario,
Widze że trafiłem na swojego ;d
Heh nie ma ich bardzo co porównywać Fendt a Ursus to niebo a ziemia. Masz racje że lepiej od razu na blokadzie wyjeżdżać.
Cene fendta znam, mało kto pozwala sobie na zakup nowego.
JD w lekkich pracach potrafi zrobić wir w baku ale już w cięższych spalanie jest ok.
Pozdro ;d
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie