Ale to tylko moje zdanie.
Ja tu widzę autystycznego czarnuszka.Obczajcie jego zachowanie,patrzcie na postać nie na to co spada.W tym co robi nie ma żadnej złości.Tylko naśladownictwo.To jest ewidentne zachowanie chorego.Może w TV,może od rodzeństwa,lokalnego społeczeństwa h🤬j wie skąd.Nasłuchał się,naoglądał blm. Chciał zwrócić na siebie uwagę (zaimponować ) i to są efekty i skutki.
Ale to tylko moje zdanie.
zgadzam sie z tym co mowisz tylko pytanie jest takie: kto tego chorego wypuscil w swiat bez nadzoru i dlaczego ochrona nic nie robi??
zgadzam sie z tym co mowisz tylko pytanie jest takie: kto tego chorego wypuscil w swiat bez nadzoru i dlaczego ochrona nic nie robi??
No weź nie p🤬l.To że chory nie oznacza że go k🤬a na smyczy mają prowadzać.Oczekujesz że ochrona mu najebie,zagazuje?Czy co? Przecież to chory osobnik.Trzeba go uspokoić i podać piguły.Na jakiś czas pomoże.
Mały dzieciak tez potrafi sp🤬olić z pod nadzoru i szkód narobić. Dlatego nazywamy ich szkódnikami.

To że chory nie oznacza że go k🤬a na smyczy mają prowadzać.
czyli może rozp🤬alać do woli co mu sie tylko podoba bo głowa sp🤬olona? dziura w logice.
czyli może rozp🤬alać do woli co mu sie tylko podoba bo głowa sp🤬olona? dziura w logice.
na leki ma to i za szkody zapłaci! kto bogatemu zabroni! chyba że skończyły się lekarstwa/pieniążki i takie są skutki... j🤬y epilepsji dostał od tej technologii
podpis użytkownika
N Word Order is coming!eNIGGmAthicc #1 NWords smuggler!
tak biegające luzem małpki...
hola, hola... prosze malp nie obrażać, to inteligentne zwierzeta
podpis użytkownika
"Cały nasz tak chwalony postęp technologiczny i cywilizację w ogóle można porównać do siekiery w ręku patologicznego przestępcy""Los ludzkości, jako całości, będzie taki, na jaki ona zasługuje."
Albert Einstein
na leki ma to i za szkody zapłaci!
To żeś teraz doj🤬...