Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:21
dth 2013-04-28, 15:20 13
@aspire3690
to jest forum, na którym każdy może się wypowiedzieć. Jak Ci się nie podoba to nie musisz czytać. Możesz poprzeglądać obrazki i wrócić do gry w Metina.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-28, 15:23 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-28, 15:23 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-28, 15:26 4
Zgłoś
kroplowa 2013-04-28, 15:27 5
@aspire, jak Cie przeraża tekst dłuższy niż 2 linijki to jesteś debilem. Skoro uważasz, że sadol jest miejscem dla zidiociałem gimbusiarni to lepiej wracaj na kwejka.

@dback, a ja swojemu dziecku będę czytał bajki, a nie jakieś pierdoły, w które będzie musiało wierzyć tak po prostu bo ktoś powiedział, że tak ma być. Byłoby dla mnie porażka wychować bezmyślne bydło..
Zgłoś
Ork.Fajny 2013-04-28, 15:28 1
Zgłoś
sinjids 2013-04-28, 15:36 2
Zgłoś
!Timon 2013-04-28, 15:37
Zgłoś
Rafao 2013-04-28, 15:41 4
Biblia to nie bajki, jak ktoś nie rozumie przekazu i skupia się na kolesiu chodzącym po wodzie to znaczy, że nie ma potencjału, żeby zrozumieć o co w niej na prawdę chodzi.
Zgłoś
sinjids 2013-04-28, 15:47
Zgłoś
!Timon 2013-04-28, 15:49 1
@sinjids

Nie denerwuj się, powiedz czego nie rozumiesz a Ci wytłumaczę.
Zgłoś
dth 2013-04-28, 15:55 3
Zgłoś
głodny_toster 2013-04-28, 15:58
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-28, 16:10
Bijecie pianę o nic. Jedyne co dziecko tak naprawdę wynosi z wychowania to przykład jaki dajesz mu sam jako człowiek podczas tego wychowywania. Cała reszta to ozdoba. W naszych warunkach stosunkowo najprościej jest wychować go na katolika, może to mieć znaczenie jeśli chodzi o ciągłość kulturową naszego narodu. Natomiast jeśli chodzi o to na jakiego człowieka dziecko wychowasz to jedyne znaczenie ma to czy zasady jakie mu wpajasz są jasne i klarowne oraz to czy sam się ich trzymasz.
Zgłoś
sinjids 2013-04-28, 16:11
dth napisał/a:

@sinjids
Coś w stylu:
A: Człowiek musi pić wodę, żeby przeżyć.
B: Człowiek składa się w większości z wody, która jest niezbędna do jego życia. Kiedyś to zrozumiesz, może.

Gdyby każdy kto wojuje mieczem ginął od tego miecza, to nie rządziłyby nami takie mendy, którym wszystko uchodzi na sucho.

Mówiłem, że nie zrozumiesz. Poczytaj sobie o psychologii tłumu. I zastanów się kim jesteś i co oznacza słowo człowiek. Ja użyłem tego słowa w kontekście człowieka jako całej ludzkości.

dth napisał/a:

Gdyby każdy kto wojuje mieczem ginął od tego miecza, to nie rządziłyby nami takie mendy, którym wszystko uchodzi na sucho.

Oh, teraz schodzimy na wielce pokrzywdzonego pana cierpiącego pod tuskowskim biczem? Przecież to gadanie w stylu narzekania na biedę na facebooku pisząc z nowego iPhone'a.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem