Tradycyjnie: każdy martwy rusek to dobry rusek.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum....albo gw🤬ceniu Polek podczas swojej tzw. "wojny ojczyźnianej".
Spójrz na plusy... Może gdyby nie jej mąż i inni wojacy armii czerwonej, to nigdy byś się nie urodził...
Spójrz na plusy... Może gdyby nie jej mąż i inni wojacy armii czerwonej, to nigdy byś się nie urodził...
Ani babcia ani matka nie urodziły się w czasie 2 wojny, lub tuż po niej, tak więc na szczęście ruskich zj🤬ych genów na pewno nie mam.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.ruskich zj🤬ych genów na pewno nie mam.
To dobrze, ale gdyby to Hitler wygrał wojnę i przejął kontrolę nad Polską, to czy polski naród w ogóle by istniał? A gdyby nie istniał, to Ty też byś nie istniał.
Może za dużo gdybania. Wcześniej napisałeś o strzelaniu w tył głowy. Myślę, że to całkiem humanitarny sposób na pozbywanie się przeciwników. Na pewno mniej bestialski niż nadziewanie niemowląt na sztachety płotów, co praktykowali 'bracia' Ukraińcy w tamtych czasach. Pokój z Tobą.
To dobrze, ale gdyby to Hitler wygrał wojnę i przejął kontrolę nad Polską, to czy polski naród w ogóle by istniał? A gdyby nie istniał, to Ty też byś nie istniał.
Może za dużo gdybania. Wcześniej napisałeś o strzelaniu w tył głowy. Myślę, że to całkiem humanitarny sposób na pozbywanie się przeciwników. Na pewno mniej bestialski niż nadziewanie niemowląt na sztachety płotów, co praktykowali 'bracia' Ukraińcy w tamtych czasach. Pokój z Tobą.
UPOwcy wymordowali mi połowę rodziny podczas wesela w Tarnopolskim, ale teraz w 100% popieram Ukraińców, bo nie jestem pop🤬lony i wiem, że nie oni to zrobili, tylko ich popaprani przodkowie. i nie wmawiaj mi, że 17 września 39' ruskie nam chciały pomóc, a zbrodnia w Katyniu była k🤬a niezbędna w pokonaniu Hitlera. Myślisz, że bez tego nie dałoby się pokonać Niemców???
Oni z natury są podli, źli, głupi i prymitywni, jak nie umieją ogarnąć swojej władzy, to wszyscy powinni umierać w męczarniach.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.ale teraz w 100% popieram Ukraińców, bo nie jestem pop🤬lony i wiem, że nie oni to zrobili, tylko ich popaprani przodkowie.
ale te twoje Polki gw🤬cili też pop🤬leni przodkowie tych obecnych rusków więc dlaczego obecnym ruskom nie jesteś w stanie wybaczyć a ukraińcom tak? Wcale "nie jesteś pop🤬lony"

i stawiam dolary przeciwko orzechom że jesteś minimum dwa razy zaszczepiony. Jak ktoś dał się w c🤬ja zrobić przy srajdemii to i w upainę wierzy- te wszystkie duchy kijowa, wyspy węży, zestrzelenia Kindżałów przez Patrioty .......
podpis użytkownika
Jamciale te twoje Polki gw🤬cili też pop🤬leni przodkowie tych obecnych rusków więc dlaczego obecnym ruskom nie jesteś w stanie wybaczyć a ukraińcom tak?
Ruskom te ich zwyczaje nie przeszły do dzisiaj i to ich kacapskie państwo robiło i jego oficjalni przedstwaiciele.
W Ukrainie zbrodnie były sprawką paramilitarnej grupy i dzisiaj nikt nawet nie myśli aby pójść w jej ślady.
Rozumiem że może dla kacapa to zbyt skomplikowane bo u was nie ma innej organizacji niż aparat państwowy więc myślicie że wszędzie tak jest.
ale te twoje Polki gw🤬cili też pop🤬leni przodkowie tych obecnych rusków więc dlaczego obecnym ruskom nie jesteś w stanie wybaczyć a ukraińcom tak? Wcale "nie jesteś pop🤬lony" . I ta bajka o wymordowanej rodzinie. Większą siłę rażenia będzie miała jak podasz że 3/4 rodziny ci wymordowali
i stawiam dolary przeciwko orzechom że jesteś minimum dwa razy zaszczepiony. Jak ktoś dał się w c🤬ja zrobić przy srajdemii to i w upainę wierzy- te wszystkie duchy kijowa, wyspy węży, zestrzelenia Kindżałów przez Patrioty .......
Bełkoczesz, translator ci sie zj🤬, albo za dużo bimbru

Jestem 3x zaszczepiony i dlatego przeżyję, w przeciwieństwie do ciebie. a historii mojej rodziny nie muszę udowadniać randomowemu ruskiemu trollowi.
Ukraińcy się zmienili, ucywilizowali, a ruskie gniją dalej w średniowieczu, dlatego jednym wybaczam, a drugim nie.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.podpis użytkownika
Jamci