Lepiej czasem nie chwalić się, jak jakiś niedowartościowany c🤬l, co robimy żeby wszyscy "znajomi" wiedzieli jacy jesteśmy super.
podpis użytkownika
Trzeźwość to stan przejściowy...

Wystarczy być choć troche rozgarniętym, żeby zablokować konkretnej osobie wyswietlane treści. :]
Do roboty a nie k🤬a gówniane stronki! Skąd ta powalona faza wypisywania kazdej swojej poj🤬ej mysli na tym portalu?
podpis użytkownika
:::::::::DEMON DAYS:::::::::
portale społecznościowe? co jeszcze? kółko różańcowe? wybory prezydenckie? telewizja? gazety opiniotwórcze? ministerstwo edukacji? unia europejska? listy przebojów? moda? trendy? religie? niczym młoty nap🤬lające w świadomość-pozostaje miazga zamiast mózgu...ja podziękuje

To ma k🤬a być Sadol ?! czy może "sweet" fb i nk ja p🤬le niedługo zaczniecie własne fotki wrzucać i dodawać komęty typu : świetnie , cudownie , buziaczki , itp ogarnijcie się ! Gdzie się podziały kobiety z fiutami gdzie martwe płody gdzie jest stary sadistic ??
up@
poszedł w p🤬du z całym tym pedalstwem, które opanowało internet:/
poszedł w p🤬du z całym tym pedalstwem, które opanowało internet:/

@up, up, jest tam gdzie zawsze sadistic.pl/humor_hard.htm więc o co dymy
?

szkoda,że admini robią z tego portalu słitaśny śmietnik poj🤬ych,pedalskich obrazków, które przyprawiają o wzwód gimnazjalistów

Posiadanie konta na facebooku jest totalnie pedalskie. Ten cały Zuckerberg kupił was bez reszty i dzięki wam ten portal jest warty według mnie i nie tylko mnie około 32 mld USD.
Najlepiej nie mieć fejsebuka ani najszeklosy i mieć wyj🤬e na znajomych przez neta. Masz kumpla, masz jego nr kom nr dom wystrczy sesemesik albo spacer i już chlanie murowane
podpis użytkownika
Retaliate and devastate