👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wolę upały, zawsze to można za friko w cieniu ochłonąć, a zimą? Płać za węgiel lub gaz...

Proste
Ktoś kto lubi ciepło = klucha i c🤬ka
Ktoś kto lubi zimno = wiking, prawdziwy mężczyzna
Oczwyiscie mówie o temepraturze odczuwalnej na zewnątrz.

Ja zawsze wolałem zimę i ogólnie zimno. Do szkoły chodziłem w bluzie i nigdy nie chorowałem. Ćwiczę to w zimę mam otwarte okno i jak się spocę to nawet kataru nie mam. Za to w lato się duszę dosłownie, wentylator musi ciągle na mnie wiać lub nie wychodzę z wody. No i zgadzam się z MyTuSmiechyACyganPodOknem

MyTuSmiechyACyganPodOknem napisał/a:
Proste
O cholera jasna! Jestem mężczyzną?! :O

Łosiek napisał/a:
O cholera jasna! Jestem mężczyzną?! :O
1. Jesteś z Tajlandii lub okolic? Jeśli nie to przejdź do punktu 2giego
2.Wyślij mi zdjęcia twoich cycków lub wstaw je tutaj to ocenimy czy jesteś kobitą

MyTuSmiechyACyganPodOknem napisał/a:
Proste
Tobie widać mózg zamarzł i stąd takie dyrdymały wypisujesz.
A ja tam cieszę się zawsze, jak nie jest poniżej zera. +30 też może być, zimny browar lepiej wchodzi

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie