👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Quassar napisał/a:
Zgadza sie DJe to gówno a nie gracze muzyki elektronicznej gardze nimi jak tylko można.
Tu masz prawdziwego muzyka
Przecież te organki połowę dźwięków wydają same, nie wiem czy to wcześniej wgrana sekwencja czy jak to jest, ale na pewno wszystkiego na raz nie dusi. Nie da się, to nie orkiestra. Na tyle jest dobry, że ma słuch i wie kiedy swoje wtrącić, żeby to fajnie wyszło.
Heliar napisał/a:
Przecież te organki połowę dźwięków wydają same, nie wiem czy to wcześniej wgrana sekwencja czy jak to jest, ale na pewno wszystkiego na raz nie dusi. Nie da się, to nie orkiestra. Na tyle jest dobry, że ma słuch i wie kiedy swoje wtrącić, żeby to fajnie wyszło.
Tutaj jest wiele metod.
-Mozna korzystać z drum machine które jakiś prosty lub bardziej złożony bit dają w tyle a ty grasz główną melodie i nawet śpiewać.
youtube.com/watch?v=Gl9GtO_vQxw
youtube.com/watch?v=ll0egrmKZj0
youtube.com/watch?v=S_PdXH64CRM
youtube.com/watch?v=6h47KS_tsSs <--- Tutaj laska pokazuje step by step.
-Można mieć kilka keyboardów i po kolei wszystko grać i potem puszczać świeżo utworzone melodie w tle i do tego dogrywać kolejne na innym instrumencie.
Tutaj masz taki rock + elektro - typ na początku robi elektro podkłąd a potem nagrywa i puszcza w tle i gra ręcznie na perkusji.
youtube.com/watch?v=rZ3omxTmTgM
-Albo wszystko full automat, ale też to wymaga sporo dłubania i ustawiania dobrym tutaj przykładem tutaj są programy komputerowe lub syntezatory analogowe. Gdzie konfigurowanie i ustawianie i dodatkowo łączenie kilku syntezatorów naraz by z kilku różnych modulacji wydobyć jeszcze inną barwę dźwięku.
youtube.com/watch?v=6JeZR13dLLI
youtube.com/watch?v=WEMoBy5QjVM
youtube.com/watch?v=ZDdkimVos7I
Cokolwiek z tego byś nie wybrał na bank jest lepsze niż dj który tylko wciska guzik play i tylko czeka pod koniec utworu aby wejść drugim w równym tempie -,-
Taki żywy winamp ...
Quassar napisał/a:
Się k***a śmiej ale taki sprzęt
Streszczenie: gówno to kogo obchodzi, ile co kosztuje.
Nie twoje? Nie dotykasz bez pozwolenia.

Szczyl uznał, że ma w dupie, że to cudze.
No to właściciel uznał, że ma w dupie inne prawa szczyla.

mynameisgod napisał/a:
wystarczyło powiedzieć - odjedź
Wystarczyło zapytać: czy mogę sobie pogrzebać w tym, co tu stoi?
Ty też bez pytania używasz cudzych rzeczy, tylko dlatego, że nie widać strażnika?
;>>>
SkoPio1 napisał/a:
Streszczenie: gówno to kogo obchodzi, ile co kosztuje.
Nie twoje? Nie dotykasz bez pozwolenia.
Zgadza sie nawet jak był nowobogackim dzieciakiem, powinien uszanować czyjaś rzecz a tutaj nawet prace.
Bo mógł mu coś popsuć namieszać przy tym zepsuć całą imprezę. Choć paradoksalnie on swoim zachowaniem popsuł ją pomimo tego że miał racje...
Uwielbiam jak eksperci kłócą się kto jest większym ekspertem

podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie