pewnego dnia tym pozytywnym akcentem myślałem że się pożegnałem z zaliczaniem bzykaniem posuwaniem i przelatywaniem mojej cycoliny.
Na szczęście foch jej przeszedł jak jej pomogłem przy garach
Na szczęście foch jej przeszedł jak jej pomogłem przy garach

podpis użytkownika
Rock.
mile drogie panie wypad do kuchni tam wasze miejsce
podpis użytkownika
Brak komentarza ,za duzo gowien na swiecie.
Krótko i na temat
Wk🤬iają mnie takie przeintelektualizowane i porządne na pokaz ździry. Piwko
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
H@H@H@ , bardzo dobry i trafny post odwołujący sie co coraz czesciej poruszanych tematów na stronach typy kwejki i inne demoty, gdzie kobiety na siłe starają sie byc niezależne .... wk🤬ia mnie juz takie p🤬lenie jedna przed druga chce pokazać jak to ona godnie zyje a pozniej robi z siebie szmate gdy nawet nie zdaje sobie z tego sprawy bo jest za tępa, zeby to dostrzec.

elvese1 napisał/a:
H@H@H@ , bardzo dobry i trafny post odwołujący sie co coraz czesciej poruszanych tematów na stronach typy kwejki i inne demoty, gdzie kobiety na siłe starają sie byc niezależne .... wk🤬ia mnie juz takie p🤬lenie jedna przed druga chce pokazać jak to ona godnie zyje a pozniej robi z siebie szmate gdy nawet nie zdaje sobie z tego sprawy bo jest za tępa, zeby to dostrzec.

zawsze tak jest, troche pop🤬li pokrzyczy i poplacze a na końcu i tak jest płacz i blowjob

Ja pierdziele ale mnie wk🤬ia takie coś. Jakaś gimbusiara dorwała się do kwejka i myśli że jak zrobi teksty ala demotywator z super ekstra myślą to my mężczyźni zmienimy zdanie do tych ekhm... stworzeń. Poza tym widzę że opary chemikaliów z Tymka i Domestosa działają uspokajająco na kobiety, bo jak tylko wyjdą z kuchni to zaczynają szczekać.
Pan Łasica napisał/a:
Ja pierdziele ale mnie wk🤬ia takie coś. Jakaś gimbusiara...
A mnie śmieszy jak ktoś wyzywa innych od gimbusów, sam nim kiedyś będąc

podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…… sarkazmu się chwyta.

Anonymous~ napisał/a:
A mnie śmieszy jak ktoś wyzywa innych od gimbusów, sam nim kiedyś będąc![]()
Niektórzy przechodzili gimnazjum inaczej.
Cytat:
Niektórzy przechodzili gimnazjum inaczej.
W sensie?
podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…… sarkazmu się chwyta.

Anonymous~ napisał/a:
W sensie?
W sensie, że nie ulegali emocjom pustej, myślą nieskalanej jeszcze głowy.
Używanie słów, które przytacza ta "kobieta" nie oznacza braku szacunku!
To normalny, potoczny język: bzykać, r🤬ać, posuwać. Same z resztą takich słów używają.
Mało tego!
Drogie Panie, dlaczego nie doceniacie najwyższego aktu szacunku jakim was obdarzamy??
Sprzątacie NASZE kuchnie, w NASZYCH domach, bujacie się z nowym zestawem garów kupionym za NASZE ciężko kureeewa zarobione pieniądze!
Doceńcie to!
To normalny, potoczny język: bzykać, r🤬ać, posuwać. Same z resztą takich słów używają.
Mało tego!
Drogie Panie, dlaczego nie doceniacie najwyższego aktu szacunku jakim was obdarzamy??
Sprzątacie NASZE kuchnie, w NASZYCH domach, bujacie się z nowym zestawem garów kupionym za NASZE ciężko kureeewa zarobione pieniądze!
Doceńcie to!