konto usunięte
2011-07-31, 20:46
Raczej prędko kasy nie zobaczy
konto usunięte
2011-07-31, 21:17
czego oczy nie widzą tego sercu nie żal..
konto usunięte
2011-07-31, 22:36
@up Nie słyszałem o takim haśle, ale jest zajebiste... Przekonałeś mnie! Broń dla każdego!
@mieszkamnawsi, jak się pamięta rzeczy max do poprzedniego śniadania wstecz, to rzeczywiście możesz mieć problem z korzeniami. I porównujesz moją zgodę na nadanie wymiarowi sprawiedliwości możliwości karaniem "oko za oko, ząb za ząb" do rozdawania każdemu przygłupowi broni? Nie wdawaj się w dyskusję jeśli nie potrafisz logicznie myśleć i nie posiadasz dostatecznych argumentów.
@mea91 no mnie się wydaje, że w grę wchodzi tylko oślepienie przez wylanie rozpuszczalnika na jego gębę. Chirurgiczne i znieczulenie? Toż to potrzeba anestesiologia, chirurga, pewnie jeszcze jakiejś ekipy pomocników i sprzętu. Polecał bym raczej fiolkę kwasu z akumulatora. Będzie szybciej i sprawniej.
konto usunięte
2011-08-08, 11:19
mieszkamnawsi napisał/a:
Chyba Twoich korzeni.
Pewnie za hasłem wyborczym "broń dla każdego" też jesteś ? Ekhh ... zero wyobraźni.
Jego korzeni ?!!! a ty co qrwa inna rasa niż ludzka ? od annunaków się wywodzisz do ch.. ?
dwa razy pieprzony przycisk play nacisnąłem, zanim się kapnąłem, że to artykuł... fuck....
Zgw🤬cić jakąś laske i później "oko za oko" i ona gw🤬ci ciebie. Straszne