Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2011-07-31, 20:46 2
Raczej prędko kasy nie zobaczy
Zgłoś
Robster 2011-07-31, 21:15 12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-31, 21:17 4
czego oczy nie widzą tego sercu nie żal..
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-31, 21:34 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-31, 21:43 1
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-31, 22:36 3
@up Nie słyszałem o takim haśle, ale jest zajebiste... Przekonałeś mnie! Broń dla każdego!
Zgłoś
Robster 2011-07-31, 23:10 3
@mieszkamnawsi, jak się pamięta rzeczy max do poprzedniego śniadania wstecz, to rzeczywiście możesz mieć problem z korzeniami. I porównujesz moją zgodę na nadanie wymiarowi sprawiedliwości możliwości karaniem "oko za oko, ząb za ząb" do rozdawania każdemu przygłupowi broni? Nie wdawaj się w dyskusję jeśli nie potrafisz logicznie myśleć i nie posiadasz dostatecznych argumentów.

@mea91 no mnie się wydaje, że w grę wchodzi tylko oślepienie przez wylanie rozpuszczalnika na jego gębę. Chirurgiczne i znieczulenie? Toż to potrzeba anestesiologia, chirurga, pewnie jeszcze jakiejś ekipy pomocników i sprzętu. Polecał bym raczej fiolkę kwasu z akumulatora. Będzie szybciej i sprawniej.
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-08, 11:19
mieszkamnawsi napisał/a:

Chyba Twoich korzeni.

Pewnie za hasłem wyborczym "broń dla każdego" też jesteś ? Ekhh ... zero wyobraźni.

Jego korzeni ?!!! a ty co qrwa inna rasa niż ludzka ? od annunaków się wywodzisz do ch.. ?
Zgłoś
BetonowyChuj 2011-08-10, 1:36 1
dwa razy pieprzony przycisk play nacisnąłem, zanim się kapnąłem, że to artykuł... fuck....
Zgłoś
pitarturbull1987 2011-08-12, 18:38 1
ilu z was kliknęło PLAY?
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-12, 19:11
@up wy tak na serio? ;o
Zgłoś
kaziolord 2011-08-12, 19:31
Zgw🤬cić jakąś laske i później "oko za oko" i ona gw🤬ci ciebie. Straszne
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-12, 19:33 1
Zgłoś
bonCziki 2011-08-12, 19:57
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem