📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Koń to debilne stworzenie, w dzisiejszych czasach mając ciągniki, auta, motocykle, pociągi, samoloty... zupełnie zbędne. Kto uważa inaczej niech podejdzie do tego ścierwa od tylu, ewentualnie nawet z boku.
Kot_Schrodingera napisał/a:
zna ktoś tytuł tej nuty
W oryginale to jest Dschingis Chan - Dschingis Chan
jakoś tak

Przynajmniej z 2 scenki byly z trupem na finiszu .. Konie to sa bardzo glupie zwierzaki i taka jest prawda ...
NataliaW napisał/a:
Koń to debilne stworzenie, w dzisiejszych czasach mając ciągniki, auta, motocykle, pociągi, samoloty... zupełnie zbędne. Kto uważa inaczej niech podejdzie do tego ścierwa od tylu, ewentualnie nawet z boku.
Musiałaś ciągnąć koniom w filmach tatusia, który przekonywał cię że to fajna zabawa, czy skąd taka nienawiść do koni?
Dlatego konie do rzeźni
Ale do Różala mam szacunek bo jego ponoć nawet prąd nie kopie.

Ale do Różala mam szacunek bo jego ponoć nawet prąd nie kopie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie