Dopóki nie mówią, że Bednarek to reggae, to też mi nie przeszkadza.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Pih
Sajgonski napisał/a:
Piwko za t-shirt Joy Division.
Ty nasz muzykologu

Dopóki nie mówią, że Bongman ma zajebiste żarty, to też mi nie przeszkadza.
Nie żebym się jarał Bednarkiem, ale powiedzcie mi k*rwa, dlaczego co dwie strony Sadola jest na niego najazd? Nie słucham go, ale wg mnie jest wiele tragiczniejszych gwiazd w Polszy
Tak nawiasem to raz byłem na jego koncercie. Organizatorzy sprytnie zakończyli koncert punk rockowy jego występem
Ale co tam. Wg mnie ma powodów, żeby na kolesia najeżdżać

Wy się spinacie a Bednarek zarabia za to, że sobie pośpiewa, co lubi robić, więc właściwie nie pracuje, i ma za to tyle kasy, że 99% z użytkowników tego portalu (bo może będzie jakiś cud, albo szczęściarz co trafi w totka) do końca swojego życia nie zarobi tyle, i ma na Was wyj🤬e, trolololo

Jemkoty napisał/a:
Wy się spinacie a Bednarek zarabia za to, że sobie pośpiewa, co lubi robić, więc właściwie nie pracuje, i ma za to tyle kasy, że 99% z użytkowników tego portalu (bo może będzie jakiś cud, albo szczęściarz co trafi w totka) do końca swojego życia nie zarobi tyle, i ma na Was wyj🤬e, trolololo
![]()
No i co? To samo można napisać o każdym vlogerze, blogerze, piosenkarzu/rce, aktorze/rce, sławnej postaci.

polskie reggae zaczęło się i chyba zarazem kończy na DAABie...
@up
Nie tylko
Fazi
Pih
Nie tylko

podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Pih

Zacznijmy od tego, że reagge to nie muzyka tylko gówno.
Na bednarka się wrzuca, bo jest p🤬dą, lamusem, ma dready, "śpiewa" reagge, i wydaje mu się, że jest rastamanem, bo palił trawę. W dodatku jest z Brzegu, gdzie ceniona młodzież obiła mu ryj kilkanaście razy m.in. na długo przed jego c🤬jową karierą.
Kolejna rzecz, że może sobie zarabiać ile chce, autorytetem jest żadnym, a w portfel mu nie zaglądam. Zwykła p🤬da, na którą moda skończy się za 2-3 lata tak jak było z każdą polską "gwiazdą".
No i typ ma na imię Kamil co przekreśla z miejsca wszystkie jego dokonania. Jakiekolwiek by nie były.
Na bednarka się wrzuca, bo jest p🤬dą, lamusem, ma dready, "śpiewa" reagge, i wydaje mu się, że jest rastamanem, bo palił trawę. W dodatku jest z Brzegu, gdzie ceniona młodzież obiła mu ryj kilkanaście razy m.in. na długo przed jego c🤬jową karierą.
Kolejna rzecz, że może sobie zarabiać ile chce, autorytetem jest żadnym, a w portfel mu nie zaglądam. Zwykła p🤬da, na którą moda skończy się za 2-3 lata tak jak było z każdą polską "gwiazdą".
No i typ ma na imię Kamil co przekreśla z miejsca wszystkie jego dokonania. Jakiekolwiek by nie były.