👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dopóki nie mówią, że Bednarek to reggae, to też mi nie przeszkadza.
Sajgonski napisał/a:
Piwko za t-shirt Joy Division.
Ty nasz muzykologu

Dopóki nie mówią, że Bongman ma zajebiste żarty, to też mi nie przeszkadza.
Nie żebym się jarał Bednarkiem, ale powiedzcie mi k*rwa, dlaczego co dwie strony Sadola jest na niego najazd? Nie słucham go, ale wg mnie jest wiele tragiczniejszych gwiazd w Polszy
Tak nawiasem to raz byłem na jego koncercie. Organizatorzy sprytnie zakończyli koncert punk rockowy jego występem
Ale co tam. Wg mnie ma powodów, żeby na kolesia najeżdżać

polskie reggae zaczęło się i chyba zarazem kończy na DAABie...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie