Chyba coś z głową mają nie tak. Pewnie od małego chodzili w kakakakasku i coś im się poj🤬o
Wyglądają jak piłkarze w Pes6 xD k🤬a za mało pixeli czy co?
To chyba Radom
Wyglądają jak piłkarze w Pes6 xD k🤬a za mało pixeli czy co?
RYHOO napisał/a:
to jakaś dzielnica w paryżu?
To chyba Radom
„NIE JESTEŚMY MAŁPAMI, JESTEŚMY DZIEĆMI NIEBA.”
@wojtekjaruzelski
Zaprzeczenie zostało użyte w złym miejscu, wnoszę o poprawkę w szyku zdania.
@wojtekjaruzelski
Zaprzeczenie zostało użyte w złym miejscu, wnoszę o poprawkę w szyku zdania.

mazga50 napisał/a:
Chciałbym zobaczyć ojca/ojców tych "dzieci nieba".
To po prostu mikrocefalia i nie jest powodowana wyłącznie genetyką.
Wirus Zika, ZIKV, ZIKAV (ang. Zika virus) – wirus RNA z rodzaju Flavivirus, z rodziny Flaviviridae[1]. Przenoszony przez komary. Pochodzi z Afryki, jednak rozprzestrzenił się w Azji, Ameryce, Europie. Infekcja zazwyczaj cec🤬je się przebiegiem bezobjawowym lub samoograniczającym. Niekiedy występują objawy grypopodobne, wysypka. Zakażenie w ciąży może wiązać się z małogłowiem. Leczenie zazwyczaj przebiega w warunkach ambulatoryjnych. Nie istnieje leczenie przyczynowe.
wiem wiem wirusy nie istnieją, a mikrocefalia to zwykły ból głowy,szczepionka nie potrzebna

wiem wiem wirusy nie istnieją, a mikrocefalia to zwykły ból głowy,szczepionka nie potrzebna
podpis użytkownika
czarna fortuna
Boga nie ma bo nie mógł by być tak złośliwy
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Wiewór napisał/a:
Boga nie ma bo nie mógł by być tak złośliwy
Nie mieszaj wiary w jakąkolwiek dyskusje, bo to nie tłumaczy czegokolwiek. Od wiary nie pojawiły się choroby, wiara nie naprawisz cieknącej rury, wiara również nie powoduje że słońce pojawia się na niebie po obrocie ziemi. To jest tylko kolejna wymówka do tłumaczenia czegokolwiek w czasie gdy wiedza nie pozwala wytłumaczyć danego zjawiska czy jego przyczyny.