📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:45

a w takim razie "niegrzeczne dziewczyny" co robia? daja dupy za darmo?
To nie jest film dokumentalny tylko fabuła! Ma sprawiać wrażenie dokumnetalnego.

polecam wpisać na youtube tede suchy konar, idealnie opisując te "Szanujące się dziewczyny"
youtube.com/watch?v=_sOxsrw4ObA
youtube.com/watch?v=_sOxsrw4ObA

Dziewczyny wyzwolone to są i umieją skorzystać z naiwności facetów zdzierając z nich kasę za to co lubią robić.
Dostaną w końcu jakiegoś syfa i będzie płacz, zgrzytanie zębów, samobóje i na tym skończy się ich życiowa przygoda
Dostaną w końcu jakiegoś syfa i będzie płacz, zgrzytanie zębów, samobóje i na tym skończy się ich życiowa przygoda

haha widzę teraz nudzę się to dam dupy no można az mnie tak ciekawi co będzie młodzież robiła za te 10 lat jak im dawanie dupy się znudzi... i generalnie co ma wykształcenie i pochodzenie do prostytucji ?
widzę niby dziewczyny to lubią ale rzeczy po imieniu nie nazywają... to jak powiedzieć że nie jestem złodziejem bo mam dobre oceny w szkole, dobry dom i pieniądze ale kradnę bo lubie i się nudzę
głupota widzę nie zna granic...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie