Ale widzę że Tusk z Kaczyński czuja się ja ryba w wodzie! Recydywa haha:)

Brawo, dzieki takim kewjkom kazdy polityk trzesie w porty bo wie ze jego posadka jest zagrozona.

Ha ha ale wam media namąciły w głowach.
A wy dajecie sobie wmówić wszystko.
) Kontynuujcie proszę, mam niezłą bekę z pseudointeligentów nienawidzących polityków. xD

Kaczor(,) Donald to była kiedyś inna bajka, i leciała pół godziny na tydzień. Albo Sknerus McKwacz.
Piękny widok..... powinny jeszcze wisieć kije do bicia po tych łapach co tyle nakradły.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org

Rozstrzelać? jak są już w klatce to zgałodzić na śmierć, niech się poczują jak 2,5mln obywateli cierpiących z powodu głodu.

Black-Sheep napisał/a:
Ha ha ale wam media namąciły w głowach.
A wy dajecie sobie wmówić wszystko.
) Kontynuujcie proszę, mam niezłą bekę z pseudointeligentów nienawidzących polityków. xD
naiwne dziecko ;/ podrosniesz, zaczniesz zyc na swoim to zrozumiesz, a teraz skup sie na lekcjach

Ja tam bym wolał ich powoli przypalać w tych klatkach, potem wapnem zasypać, betonem zalać, a na końcu taką zalaną klatkę z betonu postawić w samym centrum Warszawy z tabliczką "jeszcze raz, to następni skończą tak samo" i byłoby sympatycznie

Stare zdjęcie bo palikot jeszcze z pedalką fryzurą
swoją drogą nie wiem kto go stylizował na taki globus który miał machając sztucznym c🤬jem
swoją drogą nie wiem kto go stylizował na taki globus który miał machając sztucznym c🤬jem