Jaki c🤬j, pochodził sobie, popatrzył, postał i poszedł jak gdyby nigdy nic xD
sadol no 1.
a tak prywatnie, to zawsze jak wychodzę z moim psem (nie jest duży), to mam przy sobie kosę i gaz. Po zewnętrzu lata często naj🤬a ruda p🤬da ze swoim PitBullem... nie pilnuje go wogóle i mam uzasadnioną obawę utraty przyjaciela i może trochę swojego zdrowia, tak czy siak, jak dojdzie do starcia to całą puszkę gazu wyp🤬alam psu i babce w ryj, mam nadzieję że odbędzie się bez użycia noża na kundlu :/
sadol no 1.
a tak prywatnie, to zawsze jak wychodzę z moim psem (nie jest duży), to mam przy sobie kosę i gaz. Po zewnętrzu lata często naj🤬a ruda p🤬da ze swoim PitBullem... nie pilnuje go wogóle i mam uzasadnioną obawę utraty przyjaciela i może trochę swojego zdrowia, tak czy siak, jak dojdzie do starcia to całą puszkę gazu wyp🤬alam psu i babce w ryj, mam nadzieję że odbędzie się bez użycia noża na kundlu :/
as ten sobie poszaedl w h🤬j....
niewiadomo czy zmielil kundela czy mloda suke w dupe
niewiadomo czy zmielil kundela czy mloda suke w dupe
Jakoś to tak jest, że im bardziej ktoś nie powinien mieć dużego agresywnego psa tym bardziej takiego właśnie psa posiada.
Nikt_nie napisał/a:
Po zewnętrzu
Gdzie tak mówią? (to nie złośliwość, zwykłe zapytanie)
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
HenrykS. napisał/a:
Gdzie tak mówią? (to nie złośliwość, zwykłe zapytanie)
a ja se tak mówię czasem

se
co za kretyn, dużych psów nie wyprowadza się na tych rozciągających smyczach. debil nie potrafi utrzymać i kompletnie nieogarnia własnego kundelka. p🤬lony dyletant
podpis użytkownika
pipi71
Do odstrzału...a piec do adopcji do kogoś z odpowiednim intelektem ...
J🤬 takiego psiuna palem
Psiun pogryzł zara frajerstwo napisze że właściciela wina
Psiun pogryzł zara frajerstwo napisze że właściciela wina
@Flodzia
Dałbym temu piwo, ale nie dam ze względu na osobę, która to wrzuciła.
Dałbym temu piwo, ale nie dam ze względu na osobę, która to wrzuciła.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
W 1:45 mamy jeszcze bonusowego gówniaka, który na schodach się wyp🤬ala.
Nikt_nie napisał/a:
Jaki c🤬j, pochodził sobie, popatrzył, postał i poszedł jak gdyby nigdy nic xD
sadol no 1.
Nie zapomnij o GoPro bo musi być potem filmik na sadolu.