👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
squach napisał/a:
Stara szkoła. Zapewne większość z Was grała w Twierdzę (Stronghold), rozgrzana smoła z bram na łby. Skutkowało, dlaczego tutaj tego nie zastosowano chociażby jak mówi ppłk macko1993?!
też tak robię, kocioł z bulgoczącą smołą wprawdzie przeszkadza trochę sąsiadom z bloku, ale czego się nie robi na wypadek najazdu hordy...
squach napisał/a:
Stara szkoła. Zapewne większość z Was grała w Twierdzę (Stronghold), rozgrzana smoła z bram na łby. Skutkowało, dlaczego tutaj tego nie zastosowano chociażby jak mówi ppłk macko1993?!
Wrzący olej albo smalec lepszy
Dzieli, robi porcję jakiegoś świństwa do ćpania, widzę wagę i woreczkiem kręci, no chyba, że źle widzę to może robią radio i koło, nie wiem, nie znam się.
FeeGiee napisał/a:
elegancko społeczniak dostał na co zasłużył
jak ci ukradną samochód to nie zgłaszaj tego nigdzie, będziesz miał szacun na dzielni jako charakterniak...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie