Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Nie kupuj u nich bo to są fijuty , Venezia buty ...
Konto usunięte • 2013-02-07, 22:34
Jest Addbuster jest i nowy łysy gość z megafonem. Pomaga odzyskiwać pieniążki biednym konsumentom.

Filmik dziwny i popieprzony - akcja też, ale piosenka na koniec wygrała - indżoj !

Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-07, 22:43 1
niby ze skóry, a są do dupy lepiej by pasowało !
Zgłoś
zajetynick 2013-02-07, 22:55 2
Nikt to samo, buty po 3 miesiącach pękają a ci wyskakują z jakimiś badaniami organoleptycznymi. Nie wiem czy oni te buty liżą czy wąchają...
Zgłoś
maderfakermen 2013-02-07, 23:05 18
tylko soczysty op🤬l całej kadry przy klientach w sobotę rano daje pożądany rezultat: natychmiastowy zwrot gotówki bez żadnych formalności. oni mają z góry przykaz nie uznawać reklamacji. dopiero jak się nap🤬li kaszany przy sielankowym sobotnim klimacie zakupów, gdzie wesoło pop🤬lają całe rodziny, matki z dziećmi czy inne szlauchy, to szybko stają się posłuszni. nawet nie mam pojęcia z czego oddali mi pieniądze, bo paragon został u mnie. ani nikt nie wydrukował KW. niczego nie podpisałem. płaciłem kartą dostałem gotówkę. a niech k🤬y płacą nawet ze swoich.

to samo się tyczy ubezpieczycieli. za wszelką cenę uj🤬, nie dać itd. nawet kiedy zdarzy się wypadek śmiertelny to k🤬y kombinują, żeby jak najmniej wypłacić albo w ogóle nie wypłacić. tutaj sprawa jest nieco trudniejsza. trzeba się zaopatrzyć w prawnika inaczej op🤬lą do szpiku kości.

dlatego c🤬j w dupę tym j🤬ym reklamom. ubezpiecz za 1zł, aviva, axa k🤬a jedna c🤬j w pysk.

pamiętajcie za wszelką cenę walczyć o swoje!

tu macie przykład porażki:

zajetynick napisał/a:

Nikt to samo, buty po 3 miesiącach pękają a ci wyskakują z jakimiś badaniami organoleptycznymi. Nie wiem czy oni te buty liżą czy wąchają...

Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-08, 9:51
Co wygrała ta piosenka? indżoj? A co to takiego?
Zgłoś
sauerps 2013-02-08, 9:58
Ciekawe co zrobią jeszcze? Wejdą i zaczną tupać nogami?

podpis użytkownika

Musicie uruść żeby to zrozumieć
Zgłoś
BadAttitude 2013-02-08, 10:02 3
Dobre. Nie da się inaczej walczyć o swoje, to trzeba tak. Na pohybel sk🤬ysynom!

Lub jak mawiał Piłsudski: "Bić k🤬y i złodziei!"

podpis użytkownika

„Tępy człowiek jest jak tępy nóż, specjalnej krzywdy nie zrobi, ale jak wk🤬ia!”
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-08, 10:22 4
Gość ma racje kupiłem raz tam ziemniaki, brałem na oślep jeden po odkrojeniu był czarny w środku, zaniosłem do baby i nie chciała przyjąć, bo powiedziała, że jest na pół obrany i brakuje skóry, ja p🤬le z nich skórzanymi ziemniakami :/ :/ :/

Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-08, 10:26
dlatego kupuje najtańsze buty w tesco, czasem rozp🤬olą się po 3 miesiącach to mam to w dupie, "łał ale żal 40zł straciłem", a niektore wytrzymują 3 lata i są wygodne
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-08, 10:45
po c🤬j kupować buty bez gwarancji
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-08, 10:45
Tak samo buty new age. za 69 zl niby dobra firma itd. ale syf taki sprzedaja ze po chyba 5 uzyciach sie rozkleily po bokach na na spodzie piet sie pokazaly fajne dziurska. zanioslem do reklamacji dali mi nowe i to samo. buty do dupy.
Zgłoś
mr.EIMIC 2013-02-08, 10:50 6
Jak łysy wychodził ze sklepu, to mi tylko tego zabrakło!

Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-08, 10:50 1
i tak sie k🤬a załątwia reklamacje a nie "no jakto nie przyjmiecie? łeeee"
nauczka:
uokik.gov.pl/aktualnosci.php?news_id=10234
wszystkie sklepy chcą was zrobić w c🤬ja na każdym kroku jeśli tylko będziecie chcieli ozdyskać swoją ciężko zapracowaną kasę
Zgłoś
wsamookno 2013-02-08, 11:33
wystarczy samemu wyslac buty do rzeczoznawcy (kosztuje to zazwyczaj w okolicach 50-70zl) i z takim orzeczeniem sklep juz nie odmowi a jeszcze bedzie wam musial pokryc koszty (sprawdzone, rzeczoznawca w Bieruniu, sklep Sizzer w Mikołowie)
Zgłoś
kiraftw 2013-02-08, 11:43
kapitalizm spowodowal, ze zyjemy w gownianych czasach, kiedys buty ze skury za grube pieniadze byly na cale zycie, a dzis nawet nie na sezon, najtanszym kosztem sprzedaje sie gowno w ladnej galerii za ciezkie pieniadze
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie