Cytat:
Gitara adekwatna do wykonywanej muzyki.
Czyli c🤬jowa?
podpis użytkownika
Księciuniu, dajno dwa złote.
SadystycznyRoman napisał/a:
Czyli c🤬jowa?
To była ironia, a gitara jest fajna.
podpis użytkownika

jak tak można???
podpis użytkownika
TO NIE BÓG STWORZYŁ CZŁOWIEKA, LECZ CZŁOWIEK STWORZYŁ BOGA

SadystycznyRoman, sadzac po avatarze, sluchasz dubstepu... Jeszcze masz czelnosc pajacu, obrazac jakikolwiek gatunek muzyki?

@Up
ja nie slucham dupstepu, ale metal i tak c🤬j. metal c🤬jowa muzyka, dobry kumpel.
ja nie slucham dupstepu, ale metal i tak c🤬j. metal c🤬jowa muzyka, dobry kumpel.

Na tym marshallu to nawet miotła będzie brzmieć dobrze gitara ma tu nie wiele do rzeczy...

@babycow
Nie metal c🤬jowa muzyka powinienes naspisac a: moja ograniczona percepcja nie jest w stanie zrozumiec zlozonosci i piekna metalowej muzyki...
Nie metal c🤬jowa muzyka powinienes naspisac a: moja ograniczona percepcja nie jest w stanie zrozumiec zlozonosci i piekna metalowej muzyki...

okej, chłopcy z matfizów, poboksowali już fokę? przesłali link innym lamusom? to sp🤬alać spać
A Ty masz, k🤬a, japońskie gówno na ryju. Po c🤬j się wp🤬lasz, jak sam jesteś c🤬jowy?
farenc napisał/a:
SadystycznyRoman, sadzac po avatarze, sluchasz dubstepu... Jeszcze masz czelnosc pajacu, obrazac jakikolwiek gatunek muzyki?
A Ty masz, k🤬a, japońskie gówno na ryju. Po c🤬j się wp🤬lasz, jak sam jesteś c🤬jowy?

@up
Pewnie pedał jest. Tylko pedały ustawiają pedalskie avatary.
Pewnie pedał jest. Tylko pedały ustawiają pedalskie avatary.
Gitara wygląda szkaradnie, death metal też niezafajny, ale gitara brzmi nieźle, a typ gra dość dokładnie, nawet jeśli to odtwarzanie.
Bym zapomniał - wszyscy wyżej są c🤬jowi.
Bym zapomniał - wszyscy wyżej są c🤬jowi.