Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
romek134 2025-04-11, 18:17 8
wsio normalna
Zgłoś
smc 2025-04-11, 18:36 7
Wypina dupę zawsze rano.

Fajnie ich putin wytresował.
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-04-11, 18:40 2
Oj tam zaraz...
Może mu się szyszka między pośladkami zmaterializowała i próbował ją wytrząsnąć ...
Zgłoś
O................ń 2025-04-11, 20:08 3
Shaolin_Majster napisał/a:

Oj tam zaraz...
Może mu się szyszka między pośladkami zmaterializowała i próbował ją wytrząsnąć ...

- Kładę jedna paczkę, druga, rower, plecak, parasol, a kasjerka do mnie, że może jeszcze niech nasram na podłogę...
Zgłoś
kurdeee 2025-04-11, 23:11 3
On pewno przesyłkę zostawił.
Zgłoś
M800 2025-04-11, 23:45 1
Ciekawe czy j🤬o.
Zgłoś
T0B1 2025-04-12, 0:23
Poprawiał położenie dildo w dupie, bo go uwierało.

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
shoggoth 2025-04-12, 7:20 7
zasranka napisał/a:

Przecież to Ukrainiec. Widać po srace.

Masz bardzo rzadkie zainteresowania. ale nie dziel się z nami skąd posiadasz taką wiedzę.
Zgłoś
happyhoe420 2025-04-12, 7:45
Serio k🤬a nie wiecie co on robi ?? Każdy tu twardziela zgrywa a widać na dołku nigdy nikt nie był ..:. Żal mi waw
Zgłoś
zasranka 2025-04-12, 8:10
happyhoe420 napisał/a:

Serio k🤬a nie wiecie co on robi ?? Każdy tu twardziela zgrywa a widać na dołku nigdy nikt nie był ..:. Żal mi waw

Pewnie, że nie wiedzą, bo dzieci myślą, że to naprawdę Rusek, który po prostu się zesrał.
Zgłoś
mesjans 2025-04-12, 8:29
happyhoe420 napisał/a:

Tyle że to nie żaden dołek a stacjonarny punkt sklepu internetowego sieci wildberries. Gdyby był to dołek ktoś musiałby mu w jego dupę zajrzeć i to tylko w przypadku oskarżenia o posiadanie broni np. jakiegoś nożyka czy tam nie skitrał. Może przyszedł ze zwrotem korka analnego ale mu nie wypadł albo wypadł c🤬j wie, tak wiele pytań...
Zgłoś
Sztruks 2025-04-12, 12:47
happyhoe420 napisał/a:

To samo pomyślałem, kapuśniaki sugerują się opisem…
Zgłoś
StickerBomb 2025-04-13, 9:35
Prostował prostatę może, czy coś.
Zgłoś