📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Salieri16000 napisał/a:
Śmiało od 17-tej sekundy:
Jak się film odpala kilka minut, to można sobie przewijać.

dlatego jak skrecacie w lewo na ruchliwej drodze nie wolno stac z kolami skreconymi w lewo. duzo ludzi zginelo w ten sposob, bo jakis debil nie wyhamowal i wepchnal kogos pod drugi samochod
aronio napisał/a:
co to za kamerka? tak tylko pytam żeby tej ch*jni nie kupić..
Najpewniej jakiś bazarowy szmelc, albo chiński odbyt z obiektywem wielkości główki od szpilki. Polecam Viofo a119v3
IOI napisał/a:
dlatego jak skrecacie w lewo na ruchliwej drodze nie wolno stac z kolami skreconymi w lewo. duzo ludzi zginelo w ten sposob, bo jakis debil nie wyhamowal i wepchnal kogos pod drugi samochod
Dopiszę tylko bo ominąłeś najważniejsze zasady:
1. kierunkowskaz im szybciej włączymy tym lepiej.
2. odstęp od poprzedzającego samochodu.
3. możliwie jak najbliżej krawędzi jezdni
4. nie wyprzedzamy jak za chwilę mamy skręcić, gdyż sugerujemy wyprzedzanemu co innego.
Pozdrawiam.
Uluk napisał/a:
Ale tu jest mowa o samochodach a nie hulajnogach tradycyjnych na jakich jeszcze pewnie śmigasz. Kiedy zdasz prawo jazdy za te naście lat to będziesz wiedział że, to co kolega wyżej wyartykułował jest jak najbardziej zgodne z prawdą. 2 na szynach, siadaj do ławki!
Hihi, ale się uśmiałem. Jak dostajesz strzała w bok, to auto jedzie do przodu bo ma koła na wprost?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie