Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
rkrk 2014-07-18, 10:32 18
Wrzuciłeś takie coś za darmo do sieci? Napisz, że to prank-srank, to zlecą się reklamodawcy, Ty zostaniesz milionerem, a spodenki pana Janusza staną się kultowe i będą noszone nawet przez Bogusława Kaczyńskiego!

Dam piwo, bo wolę spontaniczne zachowania 1000 razy bardziej od jakichkolwiek "pranków", a pan ma ewidentną żyłkę marketingową.
Zgłoś
A................5 2014-07-18, 11:22 27
fajnie wywijasz
Zgłoś
x................s 2014-07-18, 11:52 3
disko kasety lepsze od kobiety, na każdą kieszeń na lato lub na jesień
Zgłoś
s................y 2014-07-18, 12:10 11
Kto Cię filmował?
Zgłoś
podly12 2014-07-18, 12:45 6
Za materiał własny w roli głownej zawsze piwo
Zgłoś
PolaczekRR 2014-07-18, 13:25 4
Stary wie że wrzucasz filmiki z komunii bez jego wiedzy ?
Zgłoś
MajkelT 2014-07-18, 17:52 1
Cytat:

Wrzuciłeś takie coś za darmo do sieci? Napisz, że to prank-srank, to zlecą się reklamodawcy, Ty zostaniesz milionerem, a spodenki pana Janusza staną się kultowe i będą noszone nawet przez Bogusława Kaczyńskiego!

Dam piwo, bo wolę spontaniczne zachowania 1000 razy bardziej od jakichkolwiek "pranków", a pan ma ewidentną żyłkę marketingową.

To już wole ogladać pranki niż patrzeć na taka naj🤬a patologie ktora robi z siebie błazna myśląc że jest fajna i CI pseudo koledzy sąsiedzi którzy zamiast wziać typa za wszarz i ogarnąć na boku to pozwalają mu sie błaźnić, żeby jutro przy winiaczu pośmiać sie z niego i żeby wiocha mogla o czyms nowym pogadać gdy skończy się odpust.
Zgłoś
L................n 2014-07-18, 21:49 2
@MajkelT
Cytat:

..Ci pseudo koledzy sąsiedz którzy zamiast wziąć typa a wszarz i ogarnąć na boku to pozwalają mu się błaźnić...

K🤬a, do c🤬ja ja p🤬le królu mój złoty ty tak serio czy beke sobie kręcisz? Powiem ci tylko tyle że rkrk ma rację i koniec
Zgłoś
TenFajniejszy 2014-07-18, 21:59
To ja se zwale konia...
Zgłoś
s................i 2014-07-18, 23:03
Uff, już myślałam, że znowu Korwin.
Zgłoś
illuminati220 2014-07-19, 3:33
Na jakim to targowisku ? Bo będę chodził na imprezy
Zgłoś
l................i 2014-07-19, 19:18
Tańczy lepiej ode mnie
Zgłoś
eRnan 2014-07-19, 19:25
K**wa ! , z początku myślałem, że to Putin wywija..
Zgłoś
P................3 2014-07-19, 19:40
"własne!"
-współczuję....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie