Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
smc 2024-01-16, 23:57 2
Baronessa napisał/a:

Heh... Nawet mnie rozśmieszyłaś, Martynka. Gdybyś ważyła tylec co ta sztanga na filmie, to bym cię zapiął w srake, bo lubię ulane k🤬y z poczuciem humoru.

Poczucie humoru to ważna rzecz. Kiedyś zapodałem k🤬sa takiej ulanej koleżance tylko dlatego, że mnie rozśmieszała
Zgłoś
Konto usunięte 2024-01-17, 0:39 1
smc napisał/a:

Poczucie humoru to ważna rzecz. Kiedyś zapodałem k🤬sa takiej ulanej koleżance tylko dlatego, że mnie rozśmieszała

Noo... R🤬asz ulane koleżanki a tutaj to pewnie kozak który wybrzydza, że gruba, że brzydka. Kompleksy robią swoje.
Zgłoś
burn1878 2024-01-17, 1:17 1
Nert napisał/a:

tam są lbs i kg. Obciążenie wynosiło 50kg + gryf

Ja p🤬le, 25 kg talerz a 55 lbs, jesteś ślepy? Wychodzi 120 kg czyli dobrze napisał
Zgłoś
ProVVe 2024-01-17, 2:49
Nert napisał/a:

tam są lbs i kg. Obciążenie wynosiło 50kg + gryf

zlituj sie czlowieku... 55lbs=25kg x 2 x 2 + 20kg = 120kg

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
turor 2024-01-17, 7:12 4
Baronessa napisał/a:

120kg. Nic dziwnego, że małego pingponga przygniotło. W takich sytuacjach kładziesz na klate i turlasz po brzuchu. Obecnie 105kg na 5x u mnie lata (waga 76) Raz 110 kilo przygniotło to małe siniaki na brzuchu przez kilka dni. 120 kilo myślę, że też by przetoczył, tylko na c🤬j mu ten pas przy wyciskaniu...? Jedynie utrudnia w takich sytuacjach...

32cm w łapie i 105kg na klate to nie wynik ... chyba że w półświatku piwnicznym
Zgłoś
maxpudl 2024-01-17, 17:33 3
Właśnie dlatego nigdy się nie zabezpiecza ciężarów jak ćwiczysz sam.
Zgłoś
SlimShady 2024-01-18, 0:26 1
smc napisał/a:

I wtedy Ty rozśmieszyłeś ją

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
kirus 2024-01-18, 1:43 1
Baronessa napisał/a:

120kg. Nic dziwnego, że małego pingponga przygniotło. W takich sytuacjach kładziesz na klate i turlasz po brzuchu. Obecnie 105kg na 5x u mnie lata (waga 76) Raz 110 kilo przygniotło to małe siniaki na brzuchu przez kilka dni. 120 kilo myślę, że też by przetoczył, tylko na c🤬j mu ten pas przy wyciskaniu...? Jedynie utrudnia w takich sytuacjach...

P🤬donessa wstawaj zesrłeś sie
Zgłoś
aerone 2024-01-19, 9:41
AlbertoNihilo napisał/a:

Jak się wyciska bez asekuracji to jedną strone gryfu się nie zabezpiecza, żeby w razie czego przechylić ją, żeby krążki z niej spadły. Widzę, że znasz się jak cholera.

No a co ma kitajec na sztandze? Z prawej są niezabezpieczone talerze. I dlaczego tylko 1 stronę niby, a nie obie? W ogóle cała sztanga jest niezabezpieczona u typa. Takie wyciskanie robi się ze spotterem albo przynajmniej na ławie z zabezpieczeniem. Z tej sytuacji były dwa wyjscia i żadnego z nich pan skośny nie zastosował, a wybrał najgorszy możliwy sposób. Turlać po klacie do bioder, albo opuścić na klatę i starać się przechylić sztangę na bok. Tylko podnieś tak patyka z 60kg na stronie żeby drugie się zsunęły, kiedy przed chwilą nie udało Ci się tego zaliczyć i wypompowałeś się próbując, powodzenia.
Wielcy k🤬a specjaliści tutaj widzę.
I to nie jest żadne 70kg ani 50 jak niektórzy piszą a właśnie 120kg. 4 plejty po 25 + przynajmniej 20 ze sztangi, czyli w sumie przynajmniej 120kg.
Zgłoś