Główna Poczekalnia (12) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:07
Moje nowe "zwierzątko". Nadeszła pora karmienia.

Nawet nie wiecie ile się trzeba namęczyć żeby złapać muchę tak by jej od razu nie zabić.
A czemu nie zabić ? Czemu daję mojemu "paszczakowi" żywe muchy ?
No bo tak....

Jak strawi (24 - 48 h) i otworzy paszczę po nową porcję mięska to zrobię zdjęcie tego co zostało i wstawię w koment.

Muchołówka nie trawi chityny więc powinien ostać się zewnętrzny pancerzyk owada. Tam w jednej z paszcz widać szczątki po poprzednim posiłku. Taki jakiś tam komarowaty coś...

... dobra, tam... k🤬a.. sam napiszę. Muza miała być sarkastyczna do sytuacji. Ale jest c🤬jowa. Zaleca się wyłączenie głośników.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pener 2014-09-07, 18:26 42
feel? serio?
Zgłoś
Magicalan 2014-09-07, 18:26
Kumpel kiedyś miał, pamiętam jak się polowało na muchy żeby nakarmić "stworka" Ale tą muzykę mogłeś sobie darować..
Zgłoś
Everizon 2014-09-07, 18:28 3
@Magicalan. Szukałem czegoś w sarkazm.. 5 minut szukałem bo jestem leniem. Decydowałem pomiędzy tym a "Ostatnia niedziela"
Zgłoś
~Angel 2014-09-07, 18:28 114
da radę wp🤬lić 90 kg teściowej?

mogę poporcjować na mniejsze kawałki

podpis użytkownika

Zgłoś
konto usunięte 2014-09-07, 18:30 209
Roślina jedząca mięso. C🤬j w dupę wegetarianom
Zgłoś
Pener 2014-09-07, 18:30 28
Angel napisał/a:

90 kg teściowej?

chyba w głębi serduszka ją kochasz skoro napisałeś jedynie 90kg
Zgłoś
Everizon 2014-09-07, 18:32 1
@Angel. Jak podrośnie i przetestuję na swojej to dam ci znać na priva żebyś ją zaprosił "do znajomych na obiad"
Zgłoś
~Angel 2014-09-07, 18:33 44
90 kg to dopiero pierwsza transza

podpis użytkownika

Zgłoś
konto usunięte 2014-09-07, 18:48 2
Już wiem co posadzę babci na grobie
Zgłoś
Everizon 2014-09-07, 18:53 8
@up O dziwo jest w stanie ta roślinka przetrwać w naszych warunkach klimatycznych. Wytrzymuje zimę pod śniegiem. Obumiera z zewnątrz ale na wiosnę od nowa wyrośnie. Na dworze nie trzeba dokarmiać ale potrzebuje wilgoci. Występuje w naturze na podmokłych terenach i na bagnach.... tak więc jak już odwalisz kitę to "no problem". Napisz to w testamencie albo coś
Zgłoś
woofer51 2014-09-07, 18:53 1
przed odpaleniem filmu zaleca się wyciszenie/wyłączenie głośników/zatkanie uszu...
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-07, 19:23
Miałem kiedyś to gówno i jak nakarmiłem muchą, to spleśniało.
Zgłoś
pytolsky 2014-09-07, 19:26
miałem kiedyś dzbanecznik, ale c🤬j nie chciał żyć, ale przynajmniej był po taniości (jakieś 5 zeta łącznie z doniczką, niekiedy sklepy wyprzedają stare okazy)
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-07, 19:28 3
Muzyka idealnie pasuje do sytuacji
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem