podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmpodpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmpodpis użytkownika
Natura sama eliminuje debili.Jak widzę te wszystkie filmiki z chin ile rzeczy tam się w niewyjaśnionych okolicznościach po prostu p🤬li, najprawdopodobniej dlatego że są made in china, to mi się w głowie nie mieści, jak ludzie mogą kupować w Polsce chińskie samochody albo jak niektórzy mówią, że jak chińczycy zrobią odpowiednik boeinga czy airbusa to będą tym latać... Właścicielom chińskich samochodów to bym jeszcze przed zakupem dorzucał gratis 2 dni obowiązkowego scrollowania sadola w calu nauki że chińczycy to nawet dla siebie robią gówno. Tak wiem, mam telefon i gacie wyprodukowane w chinach... ale moje gacie to nie pędzący 2 tonowy chiński elektryczny pocisk na drodze. A chiny piszę z małej litery z braku szacunku do tych szczurów jak do niemców, pejsów, ukrów i ruskich.
Jest tam większość produkcji dla całego świata i więcej kamer niż w Polsce.
Czujesz się bezpieczniej w Polsce? Super.
Tylko, że w Polsce ukrywa się oficjalne ostrzeżenia na temat nadchodzącej powodzi , a utopione w samochodach zwłoki kwalifikuje się jako "ofiary wypadków drogowych". W pamięci będziesz mieć hasło "powódź" i kilka filmów. W Chinach prawdopodobnie byłoby z tego wydarzenia jakieś 50 tysięcy filmów z monitoringów z każdą z ofiar z osobna.
W Chinach nie przestrzega się norm?
No nie wiem Oni tam mają karę śmierci za bardzo wiele przestępstw...
Jeżdżą kiepsko samochodami?
To spytam czy pamiętasz w kontekście złej jazdy samochodem tych kilka nazwisk:
Peretti, Majtczak, Hajto, Żak, Stuhr, Najsztub?
podpis użytkownika
Natura sama eliminuje debili.Jakkolwiek faktycznie mają tam social credit, władzę partii, kary za powiedzenie czegoś co miejscowy bonzo nie lubi, itp — ale nadal 95% przestępstw które kamery łapią i winowajcy dostają -social credit faktycznie na karę zasługuje.A uważasz, że od nadmaru tych kamer jest tam bezpieczniej? Nie, jest tylko więcej materiału na sadola + permanentna inwigilacja, to ja już wolę ten nasz Polski zaścianek.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.podpis użytkownika
Lekarz mi mówi że jestem ZDROWO p🤬lnięty.