Zgodnie z postulatem, me too, środy, płatek, feminazistek i innych...
Płcie nie są różne i zachowania są takie same a jak nie, to wynikają z różnic w chowaniu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja zgodnie z dążeniami feministek proponuje zlikwidować podział na płeć w sporcie, kobiety im podziękują z pewnością

n
czy tylko ja jestem taki głupi i nie rozumiem, o co tu chodzi?
Co w tym jest sadolowego?
Ale patrzcie, nawet młodzi przedstawiciele płci męskiej w obliczu kryzysu stworzyło prowizoryczną instytucję w celu zaprowadzenia porządku. Dziewczynki w tym czasie płacz, panika i zdanie się na mądrość mężczyzn.
Potem urosną księżniczki z takimi wymaganiami
img.joemonster.org/i/2019/02/demot-318-120.jpg
konto usunięte
2019-02-03, 21:46
Jeśli 14 z 18 chłopców przebrało się za policjantów to musiało być przedszkole integracyjne.
a niech wyją przyszłe księżniczki loda
PS żadna mama nie przebrała syna za Elzę? No co za ciemnogród....
konto usunięte
2019-02-04, 8:26
Teraz sie śmiejemy, a za pare lat kto wie czy ten lewacki bełkot nie dojdzie do głosu. Bedziesz synba za księzniczke przebierał job twoja mać.
Ale to dość logiczne. Zawsze tak było, że gdy dwóch facetów ubrało się tak samo lub podobnie to w zasadzie od ręki byli kumplami. U kobiet z kolei odwrotnie, te same ubranie wywoływało złość i nienawiść. Kobiety lubią wyglądać indywidualnie i odróżniać się od pozostałych. Mężczyzną to zazwyczaj obojętne.
Up
komu obojętne?