👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Murzyny ostatni bastion naturalności, kobity tam jak w zegarku chodzą, tylko głupim pindom z europy przychodzi do głowy uderzyć faceta - zaraz znajdzie się tysiąc rycerzy o białym koniu.
Cytat:
- zaraz znajdzie się tysiąc rycerzy o białym koniu.
Sranie w banie.
Nie raz widziałem jadąc że babka dostaje w mordę na środku ulicy od faceta, nikt nawet nie podszedł żeby coś powiedzieć a co dopiero w obronie stanąć.
90% tych "Ja bym mu jebnął" internetowych napinaczy przechodzi obok takiej akcji obsranych żeby im się jeszcze nie dostało
Jak się nie umie reprezentować tego poziomu to lepiej łapami nie machać.
Co za czasy... żeby niglet na białego w świetle prawa mógł rękę podnieść... świat się kończy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie