Wiedeń, Austria. 29 lipca 2013. Protest przeciw deportacji 8 uchodźców. Kobiecina chce się dostać w centrum wydarzeń, policjant uważa, że powinna biec w inną stronę
źródło: liveleak.com/view?i=63d_1375125364
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Stara się ją uspokoić mówiąc do niej po niemiecku. Fuck logic
A takie ładne zęby miała
Konto usunięte
2013-07-30, 21:55
msnrc

tak jeszcze gaz z zaplaniczki puszcza pod nos
Jeżeli c🤬a protestowała przeciwko deportacji ciapków to brawa dla psa.
Jeżeli biegła pogonić ciapuchów to psu c🤬j w dupę.
dobrze tak lewackiej szmacie
Jeśli policjant mów stop, to nie ma przejścia.
Jak dla mnie za takie coś to w najlepszym wypadku powinno się skończyć na tym co widać w filmiku, a jeśli próbowałaby złożyć jakieś oskarżenie czy zażalenia to nie dość, że je oddalić to jeszcze wlepić jej jakąś grzywnę za nie wykonywanie poleceń.
k🤬a najpierw biegnie jak poj🤬a tam gdzie zabraniają a na koniec płacz "bo mnie popchnął" żesz ja p🤬le...
Konto usunięte
2013-07-31, 18:20
Próbowała powiedzieć allah akbar ?
Konto usunięte
2013-07-31, 18:22
Ładna Niemka? chyba fake
A ta w fioletowym nie ogarnia ;D
Piwo za opis filmiku
miksuss napisał/a:
Jeśli policjant mów stop, to nie ma przejścia.
Jak dla mnie za takie coś to w najlepszym wypadku powinno się skończyć na tym co widać w filmiku, a jeśli próbowałaby złożyć jakieś oskarżenie czy zażalenia to nie dość, że je oddalić to jeszcze wlepić jej jakąś grzywnę za nie wykonywanie poleceń.
A jak policjant powie że masz rozsmarować gówno po swojej twarzy to też oczywiście byś potulnie wykonał rozkaz? Nie dziwię się że jest taka władza u nas skoro debilne myślenie jest na porządku dziennym.
Konto usunięte
2013-07-31, 19:06
a potem pewnie pobiegnie najakis marsz multikulti zeby bronic praw c🤬tych
ciekawe czy zmadrzejejak ja kilku zaciagnie w jakas uliczke i zrobia jej bukake i co tam sobie jeszcze wymysla
To już protesty przeciwko deportacji są? k🤬a to znaczy że europa dalej zmierza w c🤬jowym kierunku w tempie Usaina Bolta, tylko że na wózku inwalidzkim... ale mnie to wk🤬iło