Tak wiało że raca zgasła.
A po meczu.....
A be eme widziałeś?
Opisujący filmik na YT chyba tornada nie widział....
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i znowu kibole wszystko zdemolowali a kto to będzie sprzątał?
Szkoda że piorun nie walną w tą budę .
No to teraz powinni odnaleźć spawacza, który spawał wiatę.....
ło matko kibolstwo jak w latach 60' -80" w Wielkiej Brytanii ..... tylko 40 lat opóźnienia w kulturze stadionowej
konto usunięte
2020-09-07, 10:10
@up Ty chyba nie widziałaś angielskich meczy z lat 80'...
Na drugim filmiku widać stałą durnotę w Polsce - schorowane, spróchniałe drzewa, ale nikt nie wytnie bo trzeba papiery załatwiać i potem są skutki.
Halman napisał/a:
zamiotło śmiecie...
Śmieć to cię zrobił, milosniku białoruskiego porządku zaprowadzanego przez OMON. Z całego serca ci życzę żebyś kiedyś dostał się zupełnie przypadkowo w ręce naszych kulsonow omonowcow, albo ktoś na kim ci zależy, żona dziecko..
Nyrewesa napisał/a:
Śmieć to cię zrobił, milosniku białoruskiego porządku zaprowadzanego przez OMON. Z całego serca ci życzę żebyś kiedyś dostał się zupełnie przypadkowo w ręce naszych kulsonow omonowcow, albo ktoś na kim ci zależy, żona dziecko..
świetny wywód tyle że ja pracuje na prewencji...
to jest takie smutne, że w Polsce nie ma żadnych ciekawych przyśpiewek, tylko non stop to same, oklepane piosenki na jeden takt... powinniście kibice polskich klubów piłkarskich uczyć się od kibiców angielskich; to jest prawdziwy doping, a nie jakieś la la la la la la la, Górnik to my... albo CCCWKCWKS Legia... ile można słuchać tego samego...pozdro!
Sercie się raduje gdy patusiarze są karani przez naturę
Bądź kierowcą mówili, będzie fajnie mówili. Na paliwo ci się zrzucimy to tak jak byś za darmo pojechał.
Halman napisał/a:
świetny wywód tyle że ja pracuje na prewencji...
Czuć w komentarzach. Jak zasiadasz przy świątecznym stole z rodziną to chwalisz się jaki to jesteś kozak z kolegami? Rodzina jest z ciebie dumna? Te maski to wam chyba z nieba spadły, teraz to już nie strach że dawni znajomi cię rozpoznają co? Rodziców sąsiedzi też nie będą palcami wytykać. My jako społeczeństwo płacimy ci byś nas chronił, a ty jesteś zwykłym mięsem armatnim na posyłki aktualnie rządzących. A na emeryturze co? Samotnosc, Wóda i zagłuszanie resztek sumienia?