LegendarnyZiom napisał/a:
Do widzenia.
![]()
Tak, za siedem lat. Podobno tyle lat nieszczęść ją czeka po stłuczeniu lustra. Lepiej się trzymać z daleka

nelbox napisał/a:
już nawet moja babcia ma lepszy telewizor
Bo to jest twoja babcia...
A miałem nadzieję na rozciętą stopę.
podpis użytkownika
Jestem tylko głosem z internetu. Nie pyskuj, nie ma sensu.
Kto normalny nap🤬la hula hopem po pokojach?
Za moich czasu bawiło się tym na zewnątrz i była to zabawa dla małych dziewczynek a nie takich starych krów.
Za moich czasu bawiło się tym na zewnątrz i była to zabawa dla małych dziewczynek a nie takich starych krów.
@ellsworth
tak, tak bo za twoich czasów to było nie wiadomo jak super i reszta p🤬lenia co to się nie robiło i gdzie, teraz mamy kapitalistyczne czasy i w ogóle samo zło tego świata
młody nigdy nie byłeś? nie pamięta wół jak cielęciem był
tak, tak bo za twoich czasów to było nie wiadomo jak super i reszta p🤬lenia co to się nie robiło i gdzie, teraz mamy kapitalistyczne czasy i w ogóle samo zło tego świata

Niespotykane u kobiet ogarnięcie - wyniosła typeza w kapciach bosą drugą z pokoju, co by się nie pokaleczyła - moim zdaniem pretendentka do nagrody "Użycie mózgu roku kobiet w stylu codziennym"
K🤬a, naprawdę, dajcie namiary na tę co wyniosła, to może nawet pomyślę o założeniu rodziny
K🤬a, naprawdę, dajcie namiary na tę co wyniosła, to może nawet pomyślę o założeniu rodziny

Przema napisał/a:
@ellsworth
No właśnie pamiętam i jest tak jak mówię.
Zresztą jakim cięleciem? To jest stara krowa, której dziecko mógłbyś strzelić. Po prostu bezdennie głupia.