📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Birkut napisał/a:
Obstawiam fotosklep, ale pewności nie mam...
Obstawiam duplikat, mam 100% pewności...

a po meczyku to co sadole lubia najbardziej i prosze nie mowic żetę, bo na hardzie same fiuty i to o czyms swiadczy

ALE TO JUŻ BYŁO!!
Tylko, że w formie filmu, który już nie istnieje sadol.pl/masazysta-vt243523.htm?highlight=barton więc nie wiem czy sie liczy. A Bartona puściłbym na sezon do ligi hiszpańskiej
Rozpierodliłby ich tam

Widać, że mu się podobało
Zabrał rękę a dopiero potem się opamiętał

o co w tym chodzi, że 90% piłkarzy ma takie pedalskie zapędy w postaci takich zachowań, ubierania się jak kobieta, nakładania żelu na włosy itp.?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie